Zomerse goodies zoals drijvende glazen

5 Verrassende zomerse goodies om mee te chillen

9 augustus 2018

Deze goodies kun je inzetten als eventstyling of gebruiken als giveaway. Ik werd geïnspireerd door deze warme Nederlandse zomer.

Dit strandtafeltje steek je in het zand of gras

Laat het chillen maar beginnen met een lekker drankje op het strand. Dit handige strandtafeltje steek je in het zand of gras. Zo hoef je niet met zware tafels te sjouwen. Als je dit als weggever inzet, dan kun je de poot eraf schroeven, zodat jouw bezoekers het tafeltje gemakkelijk kunnen meenemen.

Ze zijn te krijgen in opvallende felle kleuren en je kunt ze laten bedrukken. Het tafeltje draagt ook nog eens bij aan een gezellige festival- of strandsfeer. Zeker als je het verspreid over het terrein neerzet. De houten versie kun je onder andere bij Decovry bestellen (leverbaar in Nederland). De gekleurde via HiepHiepCadeau.

Beach tafel

Bijzonder vormgegeven drijvend glas

Wat je ook in de grond kunt steken is The Beach Glass. Als je geen tafeltjes wilt neerzetten, dan steken jouw gasten dit elegante glas gewoon in het zand of gras. Of zelfs in de sneeuw. Ben je in het water? Geen probleem, dan blijft dit glas door zijn speciale vormgeving zelfs drijven.

Dit innovatieve product geeft een speciale uitstraling aan je evenement en is een mooi gespreksonderwerp. Het is een ideaal middel om de wegwerpbekers te vervangen en iets te creëren wat een gezamenlijke beleving geeft. Handig bij bijvoorbeeld een netwerkevent. Dit zijn duurzame, in de machine afwasbare, BPA-vrije acrylische glazen en ze zijn te bestellen in allerlei kleuren aan te passen naar jouw branding.

Beach glas

Tekst met een windje

Wil jij je verhitte eventbezoekers verkoelen, geef ze dan deze handventilator. Het mooie is dat je je eigen bewegende tekst met LED verlichting erin kunt laten zetten. Bijvoorbeeld een onvergetelijke boodschap die niet over het hoofd te zien is! Deze goodie heb ik gespot en gefilmd op het Aidscongres 2018 en is onder andere verkrijgbaar bij GadgetWinkel en HSG relatiegeschenken.

Jouw boodschap op een tube zonnebrandmiddel

De Nederlandse zomers worden steeds zonniger. Verras daarom je eventbezoekers door ze bescherming tegen de zon aan te bieden met een bedrukt zonnebrandmiddel. Zet jouw boodschap of je logo op de tubes en deel ze uit tijdens je evenement. Ook leuk om in je goodybag mee te geven of als teaser in te zetten bij de uitnodiging. Deze tubes kun je onder andere bestellen bij Klein en Sterk of Pinkcube.

Zonnebrand eigen huisstijl
Foto: Klein en Sterk

Zitten en chillen waar je maar wilt

Een zomerse giveaway, die je ook kunt inzetten als verrassende chillplek op je event, is een Lamzac. Dit is een luchtzak waarin je met een zigzaggende beweging heel gemakkelijk lucht vangt. Je knoopt hem dicht en je kunt er op zitten of liggen. De Lamzac (ook wel Seatzac genoemd) kun je laten bedrukken. Niet alleen de zitzak zelf is te bedrukken, maar ook het bewaartasje waarin je de Lamzac heel klein kunt opvouwen.

lamzac

Zoek je nog meer verrassende zomerse eventstyling of giveaways, lees dan ook onze volgende zomerse artikelen Hangmatten als tropische verrassing en Strandfeest organiseren met de leukste goodies.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Anonieme berichten delen
Organisatie

Confessions: anonieme berichten delen

Wil jij oprechte berichten van bezoekers horen? Laat je inspireren door het mooie project Confessions.

Lees verder
Gadgets & Producten

Festivak komt eraan en dit zijn de highlights

Op 25 en 26 november kun je inspiratie opdoen bij Festivak in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema dit jaar is Technologie & Beleving. Alvast twee highlights van wat je kunt verwachten.

Lees verder
Vervoermiddelen
Organisatie

Haal jouw bezoekers op in deze bijzondere vervoermiddelen

Van een traditionele bus tot een roze limousine; 3 bijzondere vervoermiddelen voor jouw volgende evenement. Ze zijn opvallend en leuk!

Lees verder

Een reactie plaatsen