Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Zomerse goodies zoals drijvende glazen

5 Verrassende zomerse goodies om mee te chillen

9 augustus 2018

Deze goodies kun je inzetten als eventstyling of gebruiken als giveaway. Ik werd geïnspireerd door deze warme Nederlandse zomer.

Dit strandtafeltje steek je in het zand of gras

Laat het chillen maar beginnen met een lekker drankje op het strand. Dit handige strandtafeltje steek je in het zand of gras. Zo hoef je niet met zware tafels te sjouwen. Als je dit als weggever inzet, dan kun je de poot eraf schroeven, zodat jouw bezoekers het tafeltje gemakkelijk kunnen meenemen.

Ze zijn te krijgen in opvallende felle kleuren en je kunt ze laten bedrukken. Het tafeltje draagt ook nog eens bij aan een gezellige festival- of strandsfeer. Zeker als je het verspreid over het terrein neerzet. De houten versie kun je onder andere bij Decovry bestellen (leverbaar in Nederland). De gekleurde via HiepHiepCadeau.

Beach tafel

Bijzonder vormgegeven drijvend glas

Wat je ook in de grond kunt steken is The Beach Glass. Als je geen tafeltjes wilt neerzetten, dan steken jouw gasten dit elegante glas gewoon in het zand of gras. Of zelfs in de sneeuw. Ben je in het water? Geen probleem, dan blijft dit glas door zijn speciale vormgeving zelfs drijven.

Dit innovatieve product geeft een speciale uitstraling aan je evenement en is een mooi gespreksonderwerp. Het is een ideaal middel om de wegwerpbekers te vervangen en iets te creëren wat een gezamenlijke beleving geeft. Handig bij bijvoorbeeld een netwerkevent. Dit zijn duurzame, in de machine afwasbare, BPA-vrije acrylische glazen en ze zijn te bestellen in allerlei kleuren aan te passen naar jouw branding.

Beach glas

Tekst met een windje

Wil jij je verhitte eventbezoekers verkoelen, geef ze dan deze handventilator. Het mooie is dat je je eigen bewegende tekst met LED verlichting erin kunt laten zetten. Bijvoorbeeld een onvergetelijke boodschap die niet over het hoofd te zien is! Deze goodie heb ik gespot en gefilmd op het Aidscongres 2018 en is onder andere verkrijgbaar bij GadgetWinkel en HSG relatiegeschenken.

Jouw boodschap op een tube zonnebrandmiddel

De Nederlandse zomers worden steeds zonniger. Verras daarom je eventbezoekers door ze bescherming tegen de zon aan te bieden met een bedrukt zonnebrandmiddel. Zet jouw boodschap of je logo op de tubes en deel ze uit tijdens je evenement. Ook leuk om in je goodybag mee te geven of als teaser in te zetten bij de uitnodiging. Deze tubes kun je onder andere bestellen bij Klein en Sterk of Pinkcube.

Zonnebrand eigen huisstijl
Foto: Klein en Sterk

Zitten en chillen waar je maar wilt

Een zomerse giveaway, die je ook kunt inzetten als verrassende chillplek op je event, is een Lamzac. Dit is een luchtzak waarin je met een zigzaggende beweging heel gemakkelijk lucht vangt. Je knoopt hem dicht en je kunt er op zitten of liggen. De Lamzac (ook wel Seatzac genoemd) kun je laten bedrukken. Niet alleen de zitzak zelf is te bedrukken, maar ook het bewaartasje waarin je de Lamzac heel klein kunt opvouwen.

lamzac

Zoek je nog meer verrassende zomerse eventstyling of giveaways, kijk dan eens naar deze hangmatten en of deze goodies voor een strandfeest.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gastvrijheid evenementen

4 Manieren om de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen

Een goed evenement bestaat uit meer dan een mooie locatie, lekker eten en sterke sprekers. Je evenement maak of kraak je met de gastvrijheid. Wij delen 4 manieren hoe je je evenement nog gastvrijer maakt.

Lees verder
Gepersonaliseerd fotohokje

Gepersonaliseerd fotohokje: daar val je mee op!

Fotohokjes zijn er in allerlei soorten in maten. Als je kiest voor een gepersonaliseerd fotohokje, dan kun je het laten matchen met jouw merk of evenement.

Lees verder

Met deze globe trek jij de aandacht!

Hoe trek je aandacht op een evenement voor een product? Zet bijvoorbeeld deze ShowGlobe in. Een enorme bal waar je producten en zelfs mensen in kunt tentoonstellen. 

Lees verder

Plaats een reactie