Zonnepanelen met led-verlichting

Zonnepanelen met led-verlichting

16 september 2019

Zonnepanelen zijn niet altijd erg mooi om te zien. Maar deze variant zet je juist in het middelpunt. Dankzij de led-verlichting kun je er hele gave dingen mee doen.

Deze zonnepanelen van Studio Solarix stop je niet weg op het dak, maar zijn juist een eyecatcher dankzij de led-verlichting. In Helmond staat een kantoorgebouw die deze zonnepanelen aan de voorzijde heeft.
‘s Avonds ziet dat er prachtig uit. En zoals altijd met led-verlichting kun je eenvoudig de kleuren laten veranderen of zelfs een mooie lichtshow geven.

Ook voor evenementen

Ook voor evenementen kun je de zonnepanelen gebruiken. In samenwerking met het bureau kun je een toepassing bedenken die interessant is voor jouw evenement. Denk bijvoorbeeld aan een mooi decor, het weergeven van data of licht dat reageert op voorbij lopende bezoekers. Leuk voor de bezoekers en je wekt tegelijkertijd ook nog eens groene stroom op!

Via FreshGadgets.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Face-o-mat: portretmachine

Face-o-mat: een analoge portretmachine

Deze portrettekenaar tekent bijzondere portretten. Het zijn ware kunstwerkjes. Zijn doel is niet om mensen zo goed mogelijk na te tekenen, maar hun karakteristieken te benadrukken.

Lees verder

Een ketting als microfoon

Als spreker is het fijn als je je handen vrij hebt en je geen microfoon hoeft vast te houden. DMA Microphones heeft daarvoor een de lijn discreet bedacht; microfoons die amper opvallen. Het mooiste product dat ze hebben, is de microfoon in de vorm van een ketting. 

Lees verder

3 bijzondere drankjes om te serveren op evenementen

Op evenementen wil je de bezoekers het graag naar de zin maken en ze een beetje prikkelen. Met deze 3 bijzondere drankjes moet dat in wel lukken!

Lees verder

Een reactie plaatsen