Wijn met chocoladesmaak; een heerlijke beleving op je evenement!

Wijn en chocola combineren, dat is als een ware traktatie voor je smaakpupillen! Een ideaal drankje voor de dames op jouw evenement. 

Vraag elke willekeurige vrouw naar haar quilty pleasures en de kans is heel groot dat je haar wijn of chocolade hoort zeggen. Maar wat gebeurd er nu als je deze twee heerlijkheden met elkaar combineert? Twee zalige smaken die elkaar afwisselen en als een ware traktatie door je smaakpupillen ontvangen worden. Dát moet deze wijnimporteur gedacht hebben. Dan ontstaat er een ultiem genietmoment, dames. Een beleving die je nog lang bij zal blijven.

Chocoladewijn met licht frisse bubbel

Aan deze fluweelzachte rode chocoladewijn is een licht frisse bubbel toegevoegd. Daarna proef je de zachte en volle chocolade smaak. De naam is ChocoRosso. Uniek in zijn soort. Aangenaam. Deze pure verwennerij is te herkennen aan de mat zwarte fles en goud rood etiket.

Wil je dus eens iets bijzonders serveren tijdens je evenement? De dames in de watten leggen met een heerlijke smaaksensatie? Haal dan deze feestelijke verwennerij in huis. Proost!

Kijk voor meer informatie op: www.chocorosso.nl

Gerelateerde artikelen

Enthousiaste gastvrouw die blij wordt van tevreden gasten en met oog voor details het verschil maakt.
Met haar bedrijf MetMij Hostess&Eventbegeleiding zorgt zij voor een optimale gastvrijheid bij zakelijke evenementen,
door een professionele ontvangst, eventbegeleiding, communicatie en gastvrijheids trainingen te verzorgen. Haar passie: samen met de opdrachtgever zorgen voor die warme deken waarnaar men graag terugkeert.

Vragen of opmerkingen?