Hilarische fotomomenten met fotokaders en props

Say cheese :-)! Een hilarisch fotomoment op je evenement is met deze goodie gegarandeerd. Dit bedrijf maakt fotoprops gebaseerd op je favoriete social media-kanaal. De frames kunnen customized geprint worden. Je kunt hem dus qua ontwerp helemaal aanpassen aan je evenement óf branden in het merk van je opdrachtgever.

fotokader-socialmedia

Of ga voor een Big Face, een enorme blow-up van iemand’s gezicht. Fantastisch!

fotokader-big-face

Aan alles is gedacht; de fotokaders zijn er in drie formaten: small, medium en large. Je kunt ook kiezen uit drie levertermijnen fast, faster en fastest. Het materiaal is mat (dus geen last van de flits) en weerbestendig. Je kunt ze dus prima inzetten op zowel een indoor als outdoor evenement. Ideaal voor een tuinfeest of promotie-actie in een winkelstraat. Je hebt zeker bekijks!

Bovendien vergroot je met deze goodie de impact van je evenement; de foto’s zullen een groot succes zijn op social media! Kijk voor meer informatie op crowdsigns.com

Gerelateerde artikelen

Enthousiaste gastvrouw die blij wordt van tevreden gasten en met oog voor details het verschil maakt.
Met haar bedrijf MetMij Hostess&Eventbegeleiding zorgt zij voor een optimale gastvrijheid bij zakelijke evenementen,
door een professionele ontvangst, eventbegeleiding, communicatie en gastvrijheids trainingen te verzorgen. Haar passie: samen met de opdrachtgever zorgen voor die warme deken waarnaar men graag terugkeert.

Vragen of opmerkingen?