7 bijzondere brievenbuscadeaus voor een onvergetelijke indruk

Om een evenement nog specialer te maken, kun je kiezen voor een extra bijzondere opwarmer of afsluiter per brievenbuspost. Zeker in tijden waarin fysieke evenement organiseren lastig is, is een brievenbuscadeau een hele leuke toevoeging.

Verras deelnemers door ze voorafgaand een brievenbuscadeau te sturen waarvan ze de inhoud goed kunnen gebruiken tijdens het evenement. Of herinner ze juist na afloop aan je evenement door iets leuks te sturen. Als het even meezit, zullen ze dit enthousiast delen op social media.

Hier vind je inspiratie voor 7 brievenbuscadeaus die jouw evenement onvergetelijk maken.

1. Een goed gesprek

Het brievenbuscadeau ‘een goed gesprek‘ is een toffe manier om een netwerkbijeenkomst in te steken. Met behulp van de vragen, weetjes en stellingen die in de kaartenset zitten, creëer je de ruimte voor bijzondere gesprekken. Je kunt dit brievenbuscadeau natuurlijk ook inzetten wanneer je met een vast team voor langere tijd gaat samenwerken, wanneer er nieuwe stagiaires bij jouw organisatie beginnen of voor privé-evenementen als vrijgezellenfeestjes en verjaardagen. Naast de toffe vragenkaartjes zit er ook een coffee brewer set in waarmee de ontvanger een heerlijk kopje koffie kan zetten om te drinken tijdens het bespreken van de vragen.

Coffee brewer

2. The Real Wine Gum

Bij dit brievenbuscadeautje kun je de naam ‘winegum’ heel letterlijk nemen. Vinoos by AMS heeft van verschillende wijnsoorten luxe, alcoholvrije snoepjes gemaakt die smaken zoals de verschillende wijnsoorten. Een leuk cadeau om te sturen bij een borrel of een kennismaking of afscheid van collega’s.

3. Bakken met de Bakbox

Een van de cadeaus die extra leuk is om voorafgaand aan een evenement te versturen is de Bakbox. Vraag of je deelnemers alvast aan de slag gaan voor het evenement begint, zodat jullie met z’n allen (op afstand) een stukje taart kunnen eten. Of laat tijdens een online evenement elkaar creaties zien. Je kunt het natuurlijk ook omdraaien en het na afloop versturen. Vergeet niet om te vragen of ze hun spektakelstukken op social media willen delen met de hashtag van jouw bedrijf!

Bakbox

Tip: Ga je zelf aan de slag met het samenstellen van een brievenbuscadeau? Vergeet dan niet om brievenbusdozen of postdozen te bestellen. Door ze te bestellen bij een drukkerij kun je er bovendien gemakkelijk het logo van jouw organisatie op laten zetten. Extra persoonlijk!

4. Kleurrijk snacken

Wil je met behulp van een brievenbuscadeau iets vieren? Kies voor de feestelijke Happy Truffel-mix. Ze zijn niet alleen lekker, maar zien er ook nog eens fantastisch uit. En het fijne van chocola: het kan altijd. Zet het bijvoorbeeld in als bedankje, gebruik het tijdens een pauzemoment of geef er een eigen draai aan.

Happy Truffel

5. Lunchcadeau

Geef deelnemers een cadeaubon voor een lunch. Wanneer ze die nog niet direct kunnen gebruiken, geeft het ze iets om naar uit te kijken. Je kunt de bon als losstaand brievenbuscadeau geven, maar je kunt er ook nog wat andere toffe brievenbuscadeautjes uit deze lijst aan toevoegen.

Lunchbon

6. Borrelbox

Een kant-en-klare borrelbox mag niet ontbreken in het rijtje met bijzondere brievenbuscadeaus. Borrel samen op afstand met behulp van deze snacks. Het pakket bevat caramel sticks, kaaspuntjes, caramel bars, breekkoek en een snackbox. 

Borrelbox

7. Brownies&downieS

Support het mooi initiatief van Brownies&downieS door heerlijke brownies thuis te laten bezorgen bij je collega’s of de deelnemers van je evenement. Brownies&downieS helpt mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt aan betaalde arbeid. Zo kunnen werknemers in een veilige omgeving groeien en zichzelf ontwikkelen. Met dit brievenbuscadeau trakteer je de ontvanger niet alleen op verse brownies, maar steun je tegelijkertijd dit mooie werk.

Brownes & Downies

Genoeg mogelijkheden om je collega’s, vrienden en deelnemers te verrassen met leuke brievenbuspost. Vergeet ook niet om de social media-koppeling te maken door ze te vragen om een foto te delen van hun borrelmoment, de bijeenkomst of de gebakken taart met daarbij de hashtag van jouw organisatie. Een slimme manier om jouw merk op een positieve manier verder onder de aandacht te brengen!

Deze pagina bevat affiliatelinks. Dit betekent dat wij een klein percentage krijgen als jij iets aanschaft. Geen zorgen, jij betaalt geen cent meer!

Plaats een reactie