De slap-on zonnebril, één om nooit meer te vergeten!

Organiseer jij binnenkort een (zomers) evenement en ben je op zoek naar een geschikte give-away? Wat dacht je van een slap-on zonnebril?

De slap-on zonnebril is de “new kid in town” op het gebied van zonnebrillen. Met het zomerseizoen voor de deur, biedt de slap-on zonnebril uitkomst tijdens zonnige pauzes, outdoor evenementen, BBQ’s en festivals.

Handig om mee te nemen

Naast het feit dat de zonnebril er leuk uitziet en goed blijft zitten, zijn de brillen voorzien van UV 400 kunststof glazen. Je kunt hem makkelijk meenemen door hem om je pols of enkel te klikken. Dus ideaal voor tijdens het sporten, een festival of ander evenement.

Het systeem doet mij denken aan de slap-on armbanden die ik vroeger als klein meisje had. De pootjes zijn flexibel en gemaakt van soft-touch rubber. Dit voelt niet alleen prettig tijdens het dragen. Maar maakt ook dat ze makkelijk te personaliseren zijn met een opdruk van bijvoorbeeld je bedrijflogo of de naam van het evenement.

zonnebril

Geschikt voor hergebruik

De slap-on zonnebril is een hippe en functionele zomerse give-away voor jouw eventbezoekers. Echt een item om te hergebruiken. Bijvoorbeeld als reservebril voor in de auto. En uiteindelijk is dat wat je als gever wilt. Een item dat je merk blijvend onder de aandacht brengt. Goed om te weten: personaliseren kan heel eenvoudig! De pootjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en te bedrukken met 1, 2 of 3 kleuren.

De zonnebril is bij verschillende leveranciers voor relatiegeschenken te verkrijgen. Kijk voor meer informatie bijvoorbeeld op promocompany.nl.

Plaats een reactie