Meltsy: geurkaarsjes in fantastische geuren en kleuren

Deze geurkaarsen zijn bijna te mooi om te gebruiken! Het lijkt op een stuk zeep, maar het is wax die je met een brander kunt gebruiken. Ze zijn er in bijzondere geuren.

Geurkaarsen zijn altijd al lekker om te geven (en te krijgen!). Tenminste, als het van een beetje kwaliteit is. Ze zijn er in de heerlijkste geuren die je huis een nog fijner plekje maken.

Het oog wil ook wat

De geurkaarsen van Meltsy zijn helemaal bijzonder. Enerzijds omdat ze er fantastisch uitzien. Ik moest ook even goed kijken wat het nou was. Chocoladerepen in neonkleuren? Zeep? Maar nee, geurkaarsen dus. Met de hand gemaakt!

Geursensatie

Hoe mooi ook, het moet natuurlijk vooral lekker ruiken. Zelf heb ik het nog niet uitgeprobeerd, maar de omschrijvingen maken me wel nieuwsgierig. Salted caramel viel me als eerste op. Of de geur van wasmiddel, ik hou ervan.

Verder zijn er nog allerlei geurcombinaties, bijvoorbeeld een die je doet denken aan een dagje wellness. Of Northern Lights met onder andere de geuren van sinaasappel, kaneel en dennen!

Kortom: een leuk cadeau voor in een goodiebag. En als je het compleet wil maken, geef je er een brander bij. Niet iedereen heeft zoiets in huis en zo weet je zeker dat jouw gasten er dezelfde avond nog van hun cadeau kunnen genieten.

Pro tip voor eventplanners: het is natuurlijk extra leuk als je een van de geuren inzet op je event en daarna hetzelfde geurtje cadeau doet in de goodiebag!

Plaats een reactie