Prachtige chocolaatjes met bijzondere smaken

Deze chocolaatjes zijn geweldig om weg te geven. Nou doe je het altijd wel goed met chocola, maar met deze maak je nog meer indruk!

Supermooi

Wat deze chocola van Chocolade Bezorgd zo bijzonder maakt? Nou je ziet het al aan de foto. Ze zien er ten eerste prachtig uit! Bijna zonde om op te eten. Ze komen in een mooie zwarte doos en zodra je het opendoet, zie je de kleurrijke, handgemaakte bonbonnetjes.

Superlekker (en vegan!)

Er zijn hele bijzondere smaken waar je uit kunt kiezen, zoals kokos-basilicum, peer, kers-rode peper, carrot cake en nog veel meer. De smaken zijn wel subtiel en overheersen niet enorm, maar lekker is het zeker.

Ze hebben ook een aantal vegan bonbons. Vegan chocolade kan weleens hard zijn en niet echt smelten. Deze chocolade ruikt al heerlijk en smaakt ook fantastisch. Je merkt niet dat het vegan is.

Mogelijkheden

Voor zakelijke doeleinden kun je de chocolade versturen in de thema’s sinterklaas of kerst, of kies een verpakking op maat met je eigen logo en tekst. Je kunt er een kaartje bijvoegen met persoonlijke boodschap. Chocolade Bezorgd zorgt dat het bij de verschillende adressen aankomt.

Last but not least, dit is eerlijke chocolade. Dus je steunt hiermee de cacaoboeren!

Plaats een reactie