EventGoodies gaat exclusieve samenwerkingen aan met leveranciers

Om vraag en aanbod dichter bij elkaar te brengen, gaat EventGoodies met een aantal exclusieve partners samenwerken.

Hulp bij het uitwerken van ideeën

Op de blogsite EventGoodies vinden eventmanagers inspiratie om hun evenement meer beleving te geven. Naast de vele producten die je kunt huren voor je evenement, zoals bijvoorbeeld fotohokjes of innovatieve gadgets, deelt de site ook voorbeelden ter inspiratie.

Bij de inspiratieblogs zijn er niet direct leveranciers gekoppeld. “We bloggen bijvoorbeeld weleens ideeën met afbeeldingen van Pinterest of van blogsites uit Amerika. Om het onze lezers makkelijker te maken om een idee uit te werken, verwijs ik ze naar een partner die ze daarbij kunnen helpen.” vertelt oprichtster Samira Salman. Ze vinden deze partners op de website en hoeven dan niet op zoek te gaan naar een partij die maatwerk kan leveren.

Vraag en aanbod samenbrengen als matchmaker

Deze samenwerking moeten lezers en leveranciers eenvoudiger bij elkaar brengen. Door met een select groepje leveranciers samen te werken, die elk hun eigen expertise hebben, kan EventGoodies eenvoudig een matchmaker zijn.

Lezers benaderen EventGoodies steeds vaker om mee te denken over een bepaalde oplossing. “Soms hebben we zelf een idee of verwijzen we ze naar een van onze blogs, maar vaak gaat het toch echt om maatwerk met een bepaald budget. Wij gaan daar niet tussen zitten, maar verwijzen de lezers dan door naar de experts.” vervolgt Samira.

Buck Agency, FEESD en Frank Paats zijn de samenwerking met EventGoodies onlangs aangegaan. Sign en Meer, een reclamedrukwerkbedrijf uit Diemen, was de eerste leverancier die meedeed. “Vorig jaar heeft Samira weleens over onze Triablocks geblogt en daar hebben we mooie leads uit gehaald. Ik geloof erg in deze manier van samenwerken en ik denk dat dit meer effect heeft dan een standaard advertentie.” vertelt eigenaar Mark Botter.

EventGoodies is in gesprek met nog enkele andere leveranciers die interesse hebben getoond om ook partner te worden.