Leveranciers

EventGoodies introduceert partners om jouw zoektocht naar de ideale ‘goodie’ nog makkelijker te maken.

In de meeste blogs verwijzen we naar een product van een leverancier. Heel af en toe zit er een nieuw idee tussen van een crowdfunding-platform. Daarnaast delen we weleens voorbeelden die alleen ter inspiratie zijn (zoals de blog met ideeën om mensen naar je stand te trekken). Het lastige is, is dat als je het idee wilt uitwerken, je misschien geen partij kent die je daarbij kan helpen. We hebben daarom iets bedacht om het makkelijker voor je te maken.

Maatwerk oplossingen

We gaan met name op zoek naar een aantal leveranciers die leuke ‘goodies’ op maat kunnen maken voor jou. Wij kiezen hiervoor partijen uit die we zelf kennen en waarvan we weten dat ze een goede kwaliteit leveren, creatief zijn en een goede service bieden.

Op dit moment staat er 4 leveranciers op onze site, maar we hopen dat er gauw nog een paar mooie creatieven aansluiten. Denk aan bedrijven die maatwerk rekwisieten en meubels kunnen maken, decorateurs en een partij waar je al je wilde en creatieve ideeën voor catering tot uitvoering kan brengen.

Leveranciers

Buck Agency: hostessen en entertainment

FEESD: Silent Disco

Frank Paats: Guerrilla Marketing

Sign en Meer: binnen- en buitenreclame