Buck Agency: hostessen en entertainment

Bij Buck Agency kun je terecht voor hostessen en food- en event entertainment.

Buck Models is in 8 jaar tijd uitgegroeid naar een hostess, modellen, recruitment en (food) entertainment bureau in één.

Hosts en hostessen

Als je hulp nodig hebt om je gasten tijdens een evenement te verwelkomen en begeleiden, of een bedrijf te representeren op een beursstand, dan kun je bij Buck Agency terecht. Zij vinden het erg belangrijk dat de hosts en hostessen aan een aantal eisen voldoen, omdat zij het visitekaartje zijn van jouw bedrijf.

Hun hosts en hostesses zijn daarom gastvrij, representatief, hoogopgeleid, hebben een proactieve werkhouding en een vrolijke en enthousiaste persoonlijkheid. Veel van hun hosts en hostesses hebben horeca-ervaring en draaien hun hand er niet voor om de catering of een diner met charme en plezier uit te serveren. Ze verzorgen ook de styling van de dames en/of heren, zodat het plaatje compleet is. Onze hosts en hostesses worden getraind op gastvrijheid en promotionele skills. Sta je op een beurs, dan mag je van de hosts en hostesses verwachten dat zij als echte lead generators voor je te werk gaan en tegelijkertijd de stand netjes houden.

Food & Event Entertainment

De hosts en hostessen kun je ook op een ludieke manier hapjes of drankjes laten serveren. In een uniek kostuum zorgen zij voor mobiel entertainment. Door de verrassende insteek van food entertainment ontstaat er interactie tussen onze hostesses en jouw gasten. Creativiteit kan evenementen omtoveren in een droomwereld. En door een uitmuntende gastvrijheidservaring, blijven jouw gasten bij je terugkomen.

De culinair & event entertainment concepten zijn gemaakt om te verbinden, verrassen en inspireren.

Wat dacht je van een Champagnemeisje dat met 30 glazen en twee flessen elegant door het publiek beweegt? Of een Oestermeisje, dat uw gasten een koptelefoon opzet en naar het ruisen van de zee laat luisteren bij het eten van een oester? Of een hostess in een prachtige jurk die tevens als tafel dient?

Contactgegevens

Ben jij op zoek naar kwalitatieve hosts of hostessen? Of ben je juist op zoek naar creatieve food  event entertainment? Neem dan contact met ons op! Als je via ons contact opneemt, kunnen wij zorgen dat je 5% korting krijgt op je eerste offerte bij Buck Agency.

Buck Agency
Cruquiusweg 96G
1019 AJ Amsterdam
020 463 41 36
info@buckagency.nl
buckagency.nl