FEESD: Silent Disco

Wil je Silent Disco inzetten op je evenement? Of je het nou compleet met een DJ en lichtshow wilt, of een eenvoudige versie die je zelf installeert; je kunt hiervoor terecht bij FEESD.

Een disco met twee soorten muziek tegelijkertijd

Silent Disco is erg leuk als je een feest wil organiseren voor mensen met verschillende muziekvoorkeuren. Terwijl de een danst op hiphop, kan de ander zich uitleven op oude klassiekers.

Bij FEESD kun je een Silent Disco set huren, compleet met DJ en sfeerverlichting. Of je huurt een set en laat het bezorgen. Door het eenvoudige plug & play systeem kan iedereen het eenvoudig installeren.

Bovengenoemde is de meeste bekende vorm van Silent Disco. Maar er zijn meer mogelijkheden!

Ook voor (sub)sessies en rondleidingen

Je kunt Silent Disco bijvoorbeeld inzetten op een beursvloer waar je een sessie wilt geven. Dankzij de koptelefoons kunnen bezoekers rustig naar een spreker luisteren, zonder geluidsoverlast van de beursvloer. Het grote voordeel is: je hoeft dan geen subruimte te creëren!

Ook is het een handige manier om een rondleiding te geven op een locatie waar veel geluidsoverlast is of waar het juist heel rustig is (denk aan een museum of kantoor).

Mobiele variant

Als enige in Nederland levert FEESD de mobiele silent disco. De zender is eenvoudig mee te nemen tijdens een wandeling, tour of rondleiding.

Contactgegevens

Wil jij Silent Disco inzetten op jouw evenement? Of heb je vragen over de verschillende mogelijkheden? Wessel van Bottenberg helpt je graag verder. Als je EventGoodies vermeldt bij je eerste contact, krijg je bij het huren van meer dan 10 hoofdtelefoons, 10 extra hoofdtelefoons gratis!

FEESD
Ramsbeekweg 6
7152 JT Eibergen
0545-477153
info@feesd.nl
feesd.nl

Gerelateerde artikelen