Nieuw fotohokje voor 360º foto’s

We schreven al eens eerder over een fotohokje waarmee je 360º foto’s kan maken. Dit hokje levert dezelfde foto’s, maar ziet er qua uitstraling heel anders uit.

Wat is het?

Zoals ik in de eerdere blog hierover al schreef, is dit een supertoffe eventgoodie. Jouw bezoekers kunnen namelijk een 360º foto laten maken met elke achtergrond die je maar kunt bedenken. Door de groene ruimte die ze instappen, kun je eenvoudig een afbeelding kiezen. Zo kunnen ze een ruimtefoto maken, een foto in een heel ander land of in een fantasiewereld. De foto kunnen ze plaatsen op Facebook of bekijken met een VR-bril.

Verschil met de eerder genoemde booth

Het verschil met de andere booth is dat deze nieuwe versie van Fotodoos een echt hokje is, geen opblaasbare ronde ruimte. Het maakt dan ook minder geluid. Ik vind dat wel een pluspunt. Ook vind ik dit hokje er strakker en mooier eruit zien. Het hokje kun je, net als de opblaasbare variant, aan de buitenkant customizen. Zo kun je bezoekers laten weten dat ze niet zomaar een foto meekrijgen, maar een 360º versie.

Wil je meer fotohokjes bekijken? Je vindt ze in ons archief voor fotografie. Je kunt bijvoorbeeld ook 360 foto’s laten maken zonder een hokje. Lekker mobiel dus!

Plaats een reactie