Dit fotohokje maakt GIFjes!

Volgens mij raken we nog niet uitgekeken op fotohokjes. Als je toch wat anders wilt inzetten op je evenement, huur dan een hokje dat GIFjes maakt. 

Fotohokjes zijn er in overvloed en in allerlei soorten en maten. Ondertussen zijn GIFjes weer helemaal terug van weggeweest en daar speelt onder andere Fotodoos slim op in.

GIF-animaties maken

Het fotohokje GIFGIF.ONE ziet er aan de buitenkant hetzelfde uit als andere fotohokjes. Wel zit hier een LED-ring bij (of een beauty-ring zoals ze het zelf noemen). De ring zorgt ervoor zorgt dat je goed belicht wordt en zo mooi op de foto komt.

Net als in veel andere gevallen, worden er meerdere foto’s gemaakt. In plaats van dat er een foto gedrukt wordt, ontvang je per sms een linkje naar jouw eigen GIF-animatie. Daar kun je het GIFje delen via Facebook, Twitter en Instagram.

Ik was met Monique op Event16 en we hebben dit natuurlijk ook even uitgeprobeerd!

Monique-Samira

Wat vooral extra leuk is, is dat je alle GIF-animaties (gebrand in jouw huisstijl!) van een evenement op één pagina kan bekijken. Bekijk bijvoorbeeld alle animaties die tijdens Event16 zijn gemaakt. Ook kun je als organisator zien hoe vaak de foto’s bekeken en gedeeld zijn.

Kijk voor meer informatie op fotodoos.nl. Ze hebben overigens nog veel meer leuke varianten op de fotohokjes, zoals een SlomoBooth en een windmachine.

Plaats een reactie