Een fotobooth op wielen

Een fotobooth die met je bezoekers mee kan bewegen, dat kan met deze variant op wielen. Oftewel: de Hashtag Bike.

De Hashtag Bike is in mei gelanceerd en we schreven er al eerder over. Het sloot zo goed aan bij de fietstocht tijdens de Locatietour in Zeist gisteren, dat ik de organisatie tipte de mobiele fotobooth daar in te zetten. En met succes!

Wat is het nou precies?

We merkten dat mensen het niet direct begrepen wat het nou precies is. Daarom nog even een uitleg erover. De Hashtag Bike is eigenlijk niet meer dan een fotohokje op wielen. Maar dan mooi vormgeven, gemonteerd op een fiets. Sinds kort hebben ze ook twee leuke uitbreidingen gedaan.

Zo kun je:

  • als bezoeker je eigen foto’s laten uitprinten. Mits je deze op Twitter of Instagram hebt gedeeld inclusief de eventhashtag. Gisteren was dat de hashtag #Locatietour,
  • willen je bezoekers geen foto’s publiek delen, dan kunnen ze ter plekke een foto maken via een tablet. Deze foto kun je direct printen of als GIF-je naar jezelf sturen,
  • alle foto’s en video’s die met de event hashtag zijn gedeeld op een Live Wall laten zien. Zo heb je niet alleen een mooie terugblik van de dag, je stimuleert mensen om aan het einde van de dag nog wat foto’s te delen.
Alle foto’s met eventhashtag worden getoond op een Live Wall

In onderstaande video hoor je meer over hoe de Hashtag Bike werkt.

Kijk intussen voor meer informatie op thehashtagbike.com of lees onze vorige blog over de Hashtag Bike.

Plaats een reactie