Flipbook: bewegend beeld vastleggen in een boekje

Ken je de flipbook nog? Een boekje waar je beweging ziet als je snel door de pagina’s bladert. Een leuk alternatief op een statische foto of online GIF-je.

Het maken van een flipbook gaat ongeveer hetzelfde als in een fotohokje, maar nu werk je in een mobiele studio van 3 bij 3 meter. Je maakt een kort filmpje van 6 seconden, wacht anderhalve minuut en het boekje is klaar. Dit heeft natuurlijk ook een hoog entertainment gehalte. Dat is met een foto al, maar met een filmpje wordt het nog hilarischer. Zie je jezelf al staan met 5 man voor de camera, waar je allemaal tegelijk gek doet?

A post shared by EventGoodies (@eventgoodies) on

Een leuk, tastbaar product om mee te nemen. En om alsnog online aandacht te krijgen rondom je merk, kun je de 6 seconden filmpjes gelijk opsturen naar de bezoekers. Zij krijgen dan een MP4-je. Zo sla je twee vliegen in één klap: zo hebben bezoekers online en offline een mooie herinnering aan je evenement.

Customizen

De kaft van het flipbook kun je helemaal naar eigen wens laten opmaken. Daarnaast kun je kiezen wat voor achtergrond je op het papier wilt. Gewoon wit, een mooie achtergrondfoto, een green screen of een vrolijke printje.

Wat ook leuk is: je kunt een tekstje toevoegen aan de animatie, die als een soort lichtkrant in en uit beeld gaat. Kijk voor meer informatie over de flipbookstudio op j-r.nl/flipbooks.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met J&R Virtuality Entertainment. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Plaats een reactie