Goodies gespot online: robotarm maakt portretten

Deze maand in goodies gespot online: een robotarm die slow-motion portretten maakt en een opzetstukje voor een kraan die 98% water bespaart!

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen worden voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd al te koop, te huur of gericht op de zakelijke markt. Maar we vinden toch het vermelden waard. 

Robotarm maakt bijzondere portretten

Deze robotarm maakt door z’n draaiende beweging bijzondere slow-motion portretten in slechts enkele secondes. Met de Bolt Cinebot kunnen mensen op een plek blijven staan. Een subtiele beweging komt er al heel mooi uit te zien.

Ik zag dit bij een van de award shows onlangs. Met grote sterren is het helemaal een groot succes, want die weten precies hoe ze moeten poseren. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe het werkt en wat het eindresultaat is. De man in het filmpje zet de ‘Glambot‘ in bij grote shows en begeleid de grote sterren bij het maken van een mooi portret.

Opzetstukje voor kraan bespaart 98% water

Een mooie innovatie voor de MICE-branche. Met dit opzetstukje tover je elke kraan op tot een zuinige kraan. Je bespaart hiermee 98%. Wow! Het verstuift simpelweg het water, waardoor je minder water nodig hebt om je handen te wassen.

Voor jou als eventplanner kun je er niet direct iets mee op een evenement, maar het zou geweldig zijn als elke locatie dit opzetstukje aanschaft. Scheelt ze ook nog eens in de kosten. Geef jij het aan ze door? 😉

Zuen&Co is exclusieve reseller van de zogenamde de Altered Nozzle in Nederland. Als het even meezit is het binnenkort ook verkrijgbaar in bouwmarkten en bij de Ikea.

Ben je op zoek naar een product die je wel direct op je evenement kan inzetten? Laat het ons weten, dan denken we met je mee!

2 gedachten over “Goodies gespot online: robotarm maakt portretten”

  1. Leuk, die bolt cinebot. Maar hoe werkt t dan? Krijg je een video toegestuurd, krijg je iets gelijk mee?

  2. Ja gaaf he? Ik weet de details niet en kan dat online ook zo gauw niet vinden. Ik vermoed dat je als bezoeker niet direct een filmpje opgestuurd krijgt zoals in fotohokjes. Maar dat dat eerst bewerkt en ergens geplaatst moet worden. Vooralsnog heb ik ook nog geen bedrijf kunnen vinden in Nederland die dit verhuurt. Maar als dat wel zo is, vraag ik het na!

Plaats een reactie