Bezoekers maken hun eigen koffie-art met deze pen

We raken niet uitgepraat over koffie. Of eigenlijk over koffie-goodies. Er is namelijk weer wat leuks op de markt gekomen. Met de Spice Pen teken je zelf op koffieschuim.

Creatief met cacaopoeder

De pen kun je vullen met bijvoorbeeld cacaopoeder of kaneel. Zodra je op een knopje drukt, komen de kruiden vrij en kun je beginnen met tekenen of schrijven. Een bloemetje, je naam of misschien lukt het zelfs een logo na te maken.

Je kunt bezoekers vrij laten om iets te tekenen, maar je kunt ze natuurlijk ook een opdracht meegeven. Vraag ze bijvoorbeeld het thema van de dag samen te vatten in 1 tekening. Of vraag ze wat ze van de dag vinden en laat ze dat uitbeelden in een tekening. Combineer het met een foto-actie in combinatie met een hashtag en je hebt een mooie online boost.

De pen bestellen

De pen is er in allerlei kleuren. Ze zijn online bestellen en is te leveren in Nederland. Het lijkt erop dat ze zich alleen nog op consumenten richten, dus ze zijn wellicht niet in grote aantallen te verkrijgen. Over het customizen van de pennen zag ik ook nog geen informatie. Maar dat mag de pret niet drukken toch?

Kijk voor meer informatie op cinnibird.com.

Via spottingthecool.com.

Plaats een reactie