Magic Mirror: Interactieve fotospiegel met veel gave features

Foto’s maken met allerlei achtergrondjes en filters, GIF-animaties opnemen, een flipbook printen en een spelletje spelen. Het kan met de Magic Mirror. 

Je kent ze misschien wel; de interactieve fotospiegels. Ze worden weleens gebruikt in kledingwinkels, zodat je in de spiegel digitaal outfits kunt passen en de foto direct met je vrienden kunt delen.

Deze spiegel is naar Nederland gehaald door de mensen van Interactive Concept (het bedrijf achter de Mash Machine en de projectie op waterdamp), zodat je het kunt inzetten voor evenementen. En dat is gaaf, want met de Magic Mirror heb je veel mogelijkheden.

Foto’s in allerlei soorten en maten

Zoals de naam het al zegt, kun je met de fotospiegel foto’s laten maken. Bezoekers kunnen zelf kiezen welk achtergrondje (standaard of in jouw huisstijl), filter of zelfs kostuum ze willen toevoegen aan hun foto. Als ze eenmaal tevreden zijn met hun foto, kunnen ze dit naar zichzelf mailen en verspreiden op social media.

Naast foto’s maakt de fotospiegel ook GIF-jes en kun je flipbookjes laten maken (je weet wel, zo’n boekje waarbij je een animatie ziet als je erdoorheen bladert.)

Spelletjes spelen

Wat nog leuker is aan de Magic Mirror is dat mensen er ook spelletjes mee kunnen spelen. Met het spel moet je bepaalde items opvangen met bijvoorbeeld een mandje onderaan het scherm. Door je heupen heen en weer te bewegen, beweeg je het mandje. In het scherm zie je allerlei items hangen die naar beneden vallen. Hieronder zie je een aantal varianten of bekijk dit filmpje. Je kunt voor jouw bedrijf de items heel eenvoudig laten veranderen in andere afbeeldingen!

Alles in één

De Magic Mirror heeft nog meer features dan we hier hebben genoemd. Wat ook fijn is; je hoeft vooraf niet te kiezen welke toepassing(en) je wilt inzetten. Voor één vast bedrag krijg je het totaalpakket. Naderhand krijg je ook de data opgestuurd over het gebruik, de mailadressen en verspreiding op social media.

Kijk voor meer informatie op magicmirror4events.nl.

Plaats een reactie