Met magneetfoto’s blijf je langer hangen

Een foto niet per mail versturen of op een Polaroid afdrukken, maar op een magneet. De bezoeker hangt het op de koelkast. Zo blijft jouw merk langer hangen!

Zo’n 10 jaar geleden liet ik eens een foto maken met m’n collega op een beurs. We kregen de foto mee op een magneet. M’n collega had die foto nog jaren op haar afzuiger hangen.

Terug van – niet helemaal – weggeweest

Interactive Concept (ook wel bekend van onder andere de Mash Machine) heeft de magneetfoto weer een nieuw leven ingeblazen. Toen ik dat hoorde, realiseerde ik me ook dat ik de magneetfoto na die ene keer nooit meer heb gezien. En dat is zonde, want het is zo handig. Maar goed, daar is dus verandering in gekomen. Het is weer verkrijgbaar! Zij zijn exlusieve partner in Nederland.

magneetfoto koelkast

Het blijft in het zicht

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar bij mij belandden de geprinte foto’s een weekje na de beurs in een doos. Het staat eerst een tijdje in de boekenkast, maar het valt af en toe om. En ik ben te lui om er een betere oplossing voor te verzinnen. Een magneetfoto hang je op en je bent klaar. Het blijft daardoor langer hangen en je merk dus ook!

Wat kun je verwachten?

Een host of hostess loopt rond met de camera en spreekt actief mensen aan. Ze zijn dus lekker mobiel en zijn aanwezig daar waar de bezoekers ook zijn. Wat ook handig is: het kan gekoppeld worden aan de andere fotoconcepten van het bedrijf, zoals de Magic Mirror. De fotomagneet heeft een A7-formaat. (een A4-tje 3x dubbelvouwen als je de grootte wilt zien).

Zoek je meer leuke goodies voor je evenement en kun je het op de site niet vinden? We denken graag met je mee!

Plaats een reactie