Een bijzonder moment verdient een prent

Prentje Momentje is een mobiele loket waar je bezoekers een illustratie kunnen krijgen. Een leuke herinnering aan de dag!

Een kunstwerkje voor thuis

Een evenement is vaak een dag om niet te vergeten. Zorg dat bezoekers er nog langer aan denken door ze iets mee te geven wat ze herinnert aan de dag. Dat kan natuurlijk me een leuke foto. Maar als je een keer iets anders wilt geven, dan is een illustratie een mooi alternatief.

De twee dames van Buro Rococo maken zulke prentjes. In een heus mobiel loket. Je zou ze bijna kunnen zien als een soort act, want ze trekken echt de aandacht hiermee. Het leukste is om ze illustraties te laten maken die passen bij het thema van de evenement.

Selfie-tekeningen

Naast Prentje Momentje hebben ze ook nog andere concepten, zoals het Tête-à-tête Portret. Een bezoeker ligt achterover op een stoel. Boven hun hoofd ligt een doorzichtige plaat. Zo kunnen ze hun gezicht overtrekken met kleurrijke strepen en zo een selfie maken. Ook een tof idee!

Selfie als illustratie. Portretact
Foto: Bianca de Wit

Op zoek naar een ander type act of illustrator? Als je het niet op de site kun vinden, mag je me ook een berichtje sturen. Dan mail ik je nog wat suggesties door.

Plaats een reactie