Unieke mobiele theetuin als eyecatcher op je evenement

Een mobiele theetuin waar je bezoeker zelf zijn verse kruidenthee kiest en knipt uit de houten fruitkistjes gevuld met biologische plantjes.

Cascara Events levert niet alleen koffie en smoothies op een leuke manier (namelijk in een Mini, al dan niet gehalveerd). Ook voor de thee bieden zij een uniek concept aan. Een frisse mobiele steigerhouten bar en houten fruitkistjes vol met kruidenplantjes. Je gasten tappen een kopje heet water en kunnen hun eigen verse kruiden kiezen. Deze knippen ze zelf af in de ‘tuin’ en vervolgens kunnen ze eventueel nog voor een natuurlijke zoete topping kiezen.

Een frisse en gezonde beleving

Wat een leuk concept! Je hebt een frisse en gezonde uitstraling op je evenement en je geeft je bezoekers een beleving doordat ze zelf de kruidenmix kiezen en af moeten knippen. De ervaring is dat dit ook de onderlinge interactie bevordert. Ideaal om in te zetten als onderdeel van of als break in je programma.

Duurzaam en fairtrade

Alles zit erbij. Roerstaafjes, zoete toppings, allerlei soorten verse thee en ja, ook allerlei soorten ‘normale’ thee, zoals Engelse en Earl Grey. Mijn duurzame radar slaat weer uit, want de bekers zijn biologisch afbreekbaar en de plantjes zijn biologisch. Cascara probeert zoveel mogelijk duurzame en fairtrade producten in te zetten.

Er kunnen ongeveer 200 consumpties per uur gemaakt worden, met mogelijkheid tot uitbreiding. Er is ook een enthousiaste theekenner aanwezig die de gasten bijstaat.

Theetuin kar

Aankleding en branding

Ook is het mogelijk om dit concept vanuit een mobiele oldtimer Mini aan te bieden. Dit is niet een hele, maar een halve Mini. Letterlijk door de midden gezaagd. Alles leuk aangekleed met nog wat fruitkistjes en plantjes.

Cascara zorgt ook voor jouw branding. Je logo of andere branding zal goed zichtbaar zijn en je kunt je branding ook op de theebekers en de kleding van de bediening laten zetten.

Voor meer mogelijkheden check cascara-events.com.

Plaats een reactie