Koffiebekers met een positieve boodschap

Deze gekleurde koffiebekers met een positieve boodschap zorgen voor een glimlach én een goed gevoel. Bovendien gaat de helft van de opbrengst naar een goed doel. Dubbel zoveel warmte!

Uniek ontwerp

De bekers worden geproduceerd in zes vrolijke kleuren, met wel achttien verschillende teksten. In witte letters knalt de positieve boodschap er mooi uit. De kleuren en teksten veranderen regelmatig. Daardoor blijven de koffiebekers vernieuwend en verfrissend. Bovendien kun je de bekertjes ook customizen met een eigen ontwerp, logo en tekst. Door de vrolijke uitstraling zijn de bekers niet alleen echte sfeermakers, maar zijn ze ook vaak de aanzet tot een gesprek. Een ijsbreker. En juist daarom een handig en leuk item om in te zetten op evenementen. Wil je tevens iets wat bijdraagt aan de gastvrijheid en een positieve beleving verspreidt? Geef je gast een beker warmte, een complimentje en een glimlach tegelijk. Interessante goodie voor de donkere dagen voor Kerst.

Goed doel

Extra mooi aan deze koffiebekers is dat de bedenkster ervan een positieve bijdrage wil leveren aan de wereld. Dat doet ze door de helft van de winst weg te geven aan goede doelen. Deze goede doelen worden gekozen in overleg met de klant en zichtbaar gemaakt op de website. Zo draagt iedere verkochte beker koffie of thee bij aan een betere wereld. Mooi gevoel, toch?

Voor meer informatie of een (proef)bestelling kijk je op cupbliss.com.

Plaats een reactie