4 mobiele locaties; van een bruine kroeg tot chique paviljoen

Op zoek naar een mobiele locatie? In deze blog vind je 4 locaties, elk in een hele andere stijl. 

Evenementlocaties zijn er in overvloed, maar soms wil je per se iets op je eigen locatie of in een bijzondere omgeving organiseren. Je kunt natuurlijk een tent neerzetten, die zijn er in allerlei soorten en maten. Maar er zijn ook steeds meer mobiele locaties die je kunt neerzetten waar je maar wilt. Waar de afgelopen jaren de mobiele keukens als paddenstoelen uit de grond schoten, zie je nu ook steeds meer mobiele locaties verschijnen. Ik licht er vier uit, elk met een totaal andere uitstraling.

Promotietrailer de Lugt

Over de Promotietrailer de Lugt heb je misschien al gelezen in mijn blog over mijn bezoek aan EvenementContact. Een handige locatie om te gebruiken als congreszaal, maar je kunt het ook voor andere type bijeenkomsten gebruiken. De ruimte met glazen wanden is zo’n 75 m2 en daar kunnen zo’n 60 tot 80 mensen terecht. Je kunt ook kiezen voor een open opstelling, dan worden de glazen wanden er dan uitgehaald. Ideaal voor als je de trailer binnen neerzet of in de zomer een buitenevenement hebt. En als je de trailer toch buiten neerzet, dan kunnen bezoekers vanaf het dakterras een mooi uitzicht krijgen op de omgeving.

Foto: Just Justa fotografie
Foto: Just Justa fotografie

TerraPaviljoen

De crème de la crème onder de mobiele locaties is TerraPaviljoen. Het heeft ongeveer dezelfde capaciteit als de promotietrailer, maar is ideaal als je een chique uitstraling wilt. De glazen locatie, met ingebouwde bar, is ongeveer 100 m2. Binnen kunnen er ongeveer 60 mensen dineren of 80 mensen staan. Voor grotere evenementen kun je de ruimte uitbreiden met stretchtenten. De locatie is geschikt voor elk seizoen en heeft zowel een open haard als een dakterras.  Voor foto’s van de binnenzijde moet je even op de site kijken, want er zijn allerlei opstellingen mogelijk in verschillende sferen.

terrapaviljoen

Bar op wielen

Heb je iets te vieren? En op zoek naar bruin café op locatie? Dan is er de Bar op Wielen. Ook hier kunnen 60 tot 80 man terecht. Op een gemiddeld feestje gaan er aardig wat drankjes doorheen en dat besefte ze gelukkig zelf ook; dus er zijn ook ingebouwde toiletten aanwezig.

bar_op_wielen

Theaterwagen

Wil je iets intiemers, dan is er nog de Theaterwagen. Een handige locatie voor optredens, (bioscoop)voorstellingen of presentaties. Op de tribune van 6 rijen kunnen er zo’n 30 mensen zitten. Er zijn 4 wagens, dus je kunt er meerdere inzetten als je tegelijkertijd diverse activiteiten wilt organiseren.

theaterwagen
Foto: Artist2Business

Voor ieder wat wils dus! Ik houd je op de hoogte als ik nog meer bijzondere mobiele locaties tegenkom.

 

Plaats een reactie