vergaderlocaties met uitzicht op de natuur

5 Bijzondere vergaderlocaties met uitzicht op de natuur

18 september 2018

Op zoek naar een vergaderlocatie met uitzicht op het groen of de zee? We hebben 5 bijzondere locaties gevonden die daaraan voldoen.

Als je een vergadering organiseert van een dagdeel of misschien zelfs een hele dag, dan is dat fijn voor de deelnemers om dat buiten kantoor te doen. Niet alleen fijn trouwens, maar buiten vergaderen is ook inspirerend en bevorderlijk voor de creativiteit. Combineer je dat ook nog eens met een wandeling, dan wordt de creatieve input 60% hoger. Dus kom het kantoor uit en plan de volgende meeting lekker buiten de deur. Bij Origineel Vergaderen vonden we deze prachtige locaties met uitzicht op de natuur.

Vergaderen op de pier in Scheveningen

De Pier in Scheveningen is vast geen onbekende plek voor je. Maar wist je ook dat je er kunt vergaderen? Er zijn 4 vergaderruimtes met uitzicht op zee. De Pier is goed bereikbaar met OV en er is een parkeergarage in de buurt. Combineer het eventueel met een borrel of feest naderhand op het strand!

Vergaderingen de Pier Scheveningen

Vergaderen in een hutje in de natuur

We weten allang dat vergaderen niet in een stoffig kamertje hoeft plaats te vinden. En dat het zelfs bevorderlijk is omdat op een creatieve plek of in de natuur te doen. Wat dacht je van een vergadering op zo’n idyllisch plekje als dit? Een traditionele vergadering, compleet met tafeltjes, notitieboekjes en een whiteboard is misschien niet heel handig hier, maar voor een goed gesprek is dit een prima plekje!

Vergaderen in een hutje in de natuur

Vergaderen in een boomhut

Als je liever nóg beter uitzicht hebt op de natuur, dan ga je de hoogte in. Bij Kapellerput hebben ze een heuse boomhut staan. Ik ben er zelf ooit eens langs gelopen tijdens een bijeenkomst daar. Het ziet er prachtig uit en het lijkt me heerlijk om daar eens te mogen vergaderen. En een fijne bijkomstigheid: het eten is er ook geweldig!

Boomhut Kapellerput

Vergaderen in een hooiberg

Voor een vergadering in een boerenlandschap kun je terecht bij deze authentieke hooiberg. Er is een grote en een kleine variant. De deuren kun je wagenwijd openzetten, zodat je uitzicht hebt op het grasveld. Maak het helemaal af door het te combineren met (biologische) streekproducten tijdens de lunch.

Vergaderen in een hooiberg
Foto: Marc van der Kort

Vergaderen aan het water

Tot slot nog een locatie aan het water. Geen uitzicht op zee dit keer, maar aan een meer in midden in de natuur. Een mooie combinatie van water en groen, voor als je niet kunt kiezen :). Vanuit de vergaderruimte hebben jouw gasten rondom uitzicht op het groen.

Vergaderen aan het water

Staat er niet tussen wat je zoekt? Kijk voor meer inspirerende vergaderlocaties op origineelvergaderen.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Origineel Vergaderen. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Handige promotiestand voor elke locatie

Niet alle locaties zijn geschikt voor een stand. Gelukkig is er dan ook een trailer met ingebouwde tafels, stoelen en schermen, zodat je op elke locatie jouw merk of product kan laten zien. 

Lees verder
360º fotohokje

Nieuw fotohokje voor 360º foto’s

We schreven al eens eerder over een fotohokje waarmee je 360º foto’s kan maken. Dit hokje levert dezelfde foto’s, maar ziet er qua uitstraling heel anders uit.

Lees verder
Goodies spotten Locatietour

Goodies spotten bij de Locatietour

Op de Locatietour kun je niet alleen toffe locaties ontdekken, maar we doen er ook altijd genoeg inspiratie op. Het was weer tijd om goodies te spotten!

Lees verder

1 gedachte over “5 Bijzondere vergaderlocaties met uitzicht op de natuur”

Een reactie plaatsen