Bij CitySense is er aandacht voor alle zintuigen

Als je op zoek bent naar een overzichtelijke, maar creatieve ruimte dat ook nog eens centraal gelegen is, kijk dan eens bij CitySense Utrecht. 

Onlangs was ik voor een bijeenkomst van ZEP030 bij CitySense. Een nieuwe locatie in hartje Utrecht. Het sprak me snel aan; het is modern, niet al te groot, maar groot genoeg om er evenementen te organiseren voor groepen tot 220 personen bij een congres.

Er is zelfs een subzaaltje voor een breakout sessie, een diner of om een rustige ruimte te creëren voor mensen die met elkaar willen praten of netwerken tijdens het evenement.

Lounge plenair

Groot scherm

Wat ik vooral interessant vond was het grote scherm, van 20 meter breed. Dat biedt veel mogelijkheden qua projecties. Zo kun je video’s laten zien om mensen helemaal in een bepaalde sfeer te laten komen. Of je laat tijdens een presentatie naast de slides ook (sfeer)video’s zien. Je kunt je standaard video’s tonen, maar die komen niet zo goed tot z’n recht op dat scherm. Je kunt daarom ook de content op maat laten maken, zodat je echt het wauw-effect krijgt.

Het middengedeelte kan omhoog. Als je nieuwsgierig bent hoe dat eruit ziet, bekijk dan de Periscope-video die ik daar maakte. Zodra het scherm omhoog gaat, kun je bijvoorbeeld mensen van de catering tevoorschijn laten komen of een keynote-spreker die vervolgens op het podium zijn verhaal doet. Je kunt ook, zoals op het voorbeeld hieronder, bij demonstraties inzoomen op wat er op het podium gebeurt, zodat iedereen goed kan meekijken.

Live registratie

Personaliseren

Wat ik me niet realiseerde is dat de hele ruimte gepersonaliseerd kan worden. Niet alleen het grote scherm, maar ook de beeldschermen die aan de muur hangen. Daar kun je je logo op tonen of bijvoorbeeld het programma op vermelden. Zowel de verlichting in de ruimte als de verlichting van de bar kun je elke gewenste kleur geven. En om het helemaal af te maken kun je ook geuren inzetten. Bijvoorbeeld een geur die past bij de beelden op de video, zoals de geur van vers gemaaid gras als je iets doe wat met groen en natuur te maken heeft. Of een menthol-geur als je mensen wilt activeren. Bij CitySense kunnen ze daarover met je meedenken over wat het beste bij je evenement past.

In de titel had ik het over alle zintuigen; aan het eten is natuurlijk ook gedacht. Er is een open keuken en het eten kan helemaal in stijl gebracht worden met de rest van het evenement. Ik heb ze gesproken en ze zijn erg creatief, dus als je de mogelijkheden wilt weten kun je het beste even op de website kijken of contact met ze opnemen.

Kijk voor meer informatie op citysense-utrecht.nl.

Plaats een reactie