BioDome: duurzaam, mobiel en innovatief

22 maart 2016

De BioDome is een mobiele, duurzame locatie, die je zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant kunt customizen.

Je zou het bijna niet zeggen, maar de BioDome is verplaatsbaar. Het ziet er erg solide uit en kun je dus prima neerzetten, ook als het heel slecht weer is (stormvast zelfs!). Het biedt ruimte aan 50 tot 150 personen.

Customizen

Green DNA Dome-14

Wat me vooral aanspreekt aan deze mobiele locatie is dat zowel de buiten- als binnenzijde naar eigen wens aan te passen is. Aan de buitenkant gaat dat door middel van een doek. Het is wel erg prijzig om dat te doen. Als je wat minder budget hebt, dan kun je gewoon voor het standaard doek kiezen aan de buitenzijde met een afbeelding van gras.

Aan de binnenkant kun je de koepel customizen middels 360 graden projectie. Je kunt een video tonen, een Powerpoint-presentatie of een afbeelding. Wat je maar wilt eigenlijk!

biodome_starwars

Green DNA Dome-26 Locations_BioDome_havengebied

Duurzaam en compleet

Het is een fijne optie als je graag een duurzame locatie wilt. Wat de locatie extra bijzonder maakt is dat het ook op het water kan drijven! Er zit een mobiele keuken en toiletten in en er is een klimaatbeheersing aanwezig. De Biodome en alle faciliteiten is zelfvoorzienend door middel van een (stille) aggregaat en windmolens.

Het is geen goedkope locatie, dus vooral geschikt voor exclusieve evenementen.

Kijk voor meer informatie op green-dna.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Eventlocatie Impact Hub Amsterdam

Impact Hub Amsterdam: voor innovatieve en duurzame evenementen

Ben je op zoek naar een creatieve locatie in de hoofdstad? En vind je duurzaamheid belangrijk? Kijk dan eens bij de Impact Hub Amsterdam.

Lees verder
Bediening door robots

Goodies gespot online augustus: robots, 3D-printers en project mapping

Afgelopen maand kwamen we blogs tegen over bediening door robots. De een maakt cocktails, de ander zet koffie. Ook spotten we wat andere mooie innovaties.

Lees verder
LED kubussen

Stapelbare kubussen met LED-verlichting

Wil je een echte eyecatcher op je evenement? De mogelijkheden van lLED kubussen zijn eindeloos. Bedenk je eigen creatie, afgestemd op jouw evenement.

Lees verder

Een reactie plaatsen