BioDome: duurzaam, mobiel en innovatief

22 maart 2016

De BioDome is een mobiele, duurzame locatie, die je zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant kunt customizen.

Je zou het bijna niet zeggen, maar de BioDome is verplaatsbaar. Het ziet er erg solide uit en kun je dus prima neerzetten, ook als het heel slecht weer is (stormvast zelfs!). Het biedt ruimte aan 50 tot 150 personen.

Customizen

Green DNA Dome-14

Wat me vooral aanspreekt aan deze mobiele locatie is dat zowel de buiten- als binnenzijde naar eigen wens aan te passen is. Aan de buitenkant gaat dat door middel van een doek. Het is wel erg prijzig om dat te doen. Als je wat minder budget hebt, dan kun je gewoon voor het standaard doek kiezen aan de buitenzijde met een afbeelding van gras.

Aan de binnenkant kun je de koepel customizen middels 360 graden projectie. Je kunt een video tonen, een Powerpoint-presentatie of een afbeelding. Wat je maar wilt eigenlijk!

biodome_starwars

Green DNA Dome-26 Locations_BioDome_havengebied

Duurzaam en compleet

Het is een fijne optie als je graag een duurzame locatie wilt. Wat de locatie extra bijzonder maakt is dat het ook op het water kan drijven! Er zit een mobiele keuken en toiletten in en er is een klimaatbeheersing aanwezig. De Biodome en alle faciliteiten is zelfvoorzienend door middel van een (stille) aggregaat en windmolens.

Het is geen goedkope locatie, dus vooral geschikt voor exclusieve evenementen.

Kijk voor meer informatie op green-dna.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Dansen op een draaischijf

TurboDisco: dansen op een draaischijf

Als je je afvraagt wat deze mensen aan het doen zijn: ze proberen te dansen op een draaiende schijf. Het doel is om zo lang mogelijk op de schijf te blijven staan.

Lees verder
Tafeltennistafel huren

Tafeltennistafel huren? Deze tafels zijn net even anders

Op zoek naar een leuk spelletje om te huren? Met deze mooie en bijzondere tafeltennistafels geef je bezoekers een flinke uitdaging!

Lees verder
Toiletjuffrouw act

Rotterdamse zussen Bep & Toos entertainen toiletbezoekers

Op zoek naar wat gezelligheid rondom de toiletten? De toiletjuffrouw act Bep & Toos entertainen én houden de boel lekker schoon!

Lees verder

Plaats een reactie