BioDome: duurzaam, mobiel en innovatief

De BioDome is een mobiele, duurzame locatie, die je zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant kunt customizen.

Je zou het bijna niet zeggen, maar de BioDome is verplaatsbaar. Het ziet er erg solide uit en kun je dus prima neerzetten, ook als het heel slecht weer is (stormvast zelfs!). Het biedt ruimte aan 50 tot 150 personen.

Customizen

Green DNA Dome-14

Wat me vooral aanspreekt aan deze mobiele locatie is dat zowel de buiten- als binnenzijde naar eigen wens aan te passen is. Aan de buitenkant gaat dat door middel van een doek. Het is wel erg prijzig om dat te doen. Als je wat minder budget hebt, dan kun je gewoon voor het standaard doek kiezen aan de buitenzijde met een afbeelding van gras.

Aan de binnenkant kun je de koepel customizen middels 360 graden projectie. Je kunt een video tonen, een Powerpoint-presentatie of een afbeelding. Wat je maar wilt eigenlijk!

biodome_starwars

Green DNA Dome-26 Locations_BioDome_havengebied

Duurzaam en compleet

Het is een fijne optie als je graag een duurzame locatie wilt. Wat de locatie extra bijzonder maakt is dat het ook op het water kan drijven! Er zit een mobiele keuken en toiletten in en er is een klimaatbeheersing aanwezig. De Biodome en alle faciliteiten is zelfvoorzienend door middel van een (stille) aggregaat en windmolens.

Het is geen goedkope locatie, dus vooral geschikt voor exclusieve evenementen.

Kijk voor meer informatie op green-dna.nl.

Plaats een reactie