Deze locaties halen buiten naar binnen

18 oktober 2016

Het wordt weer kouder en slechter weer. Als je toch graag iets buiten wilt organiseren of je je bezoekers het gevoel wil geven dat je buiten bent, dan zijn er gelukkig nog handige alternatieven! 

Doorzichtige Dome

Deze dome staat in London en heeft een doorzichtig ‘dak’. Ideaal als je je bezoekers het idee wilt geven dat ze buiten zitten, zonder dat je last hebt van wind of regen. Het is denk (nog) niet te huur in Nederland, maar wellicht is dit vrij betaalbaar op maat te laten maken.

second-dome

Locaties met een glazen dak

Er zijn ook diverse locaties met overdekte binnenplaatsen en glazen daken. Bij Greater Venues zetten ze de top 5 locaties op een rijtje. In Amsterdam heb je bijvoorbeeld het Scheepsvaartmuseum en het Conservatorium Hotel waar je mooie, overdekte binnenplaatsen hebt.

scheepsvaartmuseum

conservatorium-hotel

Een binnenstrand

Dan is er ook nog  Strand Binnen in Breda. Een eventlocatie met zand, een strandbar en mogelijkheden om bijvoorbeeld volleybal te spelen. Ze hebben ook een terras dat gedeeltelijk overdekt is, voor het geval het toch aardig warm is, maar er een kans is op een regenbuitje.

strand-binnen-overdag

Haal buiten naar binnen met geuren

Kijk ook eens bij CitySense, die met bijvoorbeeld de geur van versgemaaid gras en bijpassend beeld op het grote scherm je het gevoel van buiten geeft.

citysense-locatie

Mobiele locatie met veel ramen

Er zijn ook mobiele locatie met glazen wanden die je kunt huren voor wat kleinere evenementen. Zoals het TerraPaviljoen of PromotieTrailer de Lugt.

terrapaviljoen

Foto: Just Justa fotografie
Foto: Just Justa fotografie

Laat je dus niet weerhouden door het weer en ga op zoek naar locaties waar je zoveel mogelijk het gevoel van buiten naar binnen kan halen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bedrukte M&M's
Eten & Drinken

Bedrukte M&M’s als smakelijke give-away

Wist je dat je M&M’s kan bestellen met bedrukking? Je kunt ook nog eens je eigen kleuren en verpakking kiezen. Leuke give-away!  

Lees verder
opvallen op een beurs
Organisatie

Opvallen op een grote beurs, zo doe je dat

Sta je binnenkort op een beurs en zie je de bui nu al hangen dat de aanloop naar de stand minimaal is? Zorg dat je opvalt en laat je inspireren door deze voorbeelden.

Lees verder
Organisatie

Het wordt tijd voor meer vrouwelijke sprekers op congressen

Is het jou weleens opgevallen dat de meeste sprekers mannelijk zijn? En dat terwijl er zoveel vrouwelijke experts zijn. Bij ZijSpreekt vind je ze!

Lees verder

Een reactie plaatsen