Duurzame discocontainer met energieopwekkende vloer

8 september 2016

Ken je de energieopwekkende vloer nog? Het bedrijf hierachter, Energy Floors heeft nu ook een duurzame discocontainer gemaakt. 

Van zeecontainer naar miniclub

De containerclub is een zeecontainer die is omgebouwd tot een zelfvoorzienende miniclub. Hij heeft naast de energieopwekkende vloer bijvoorbeeld ook zonnepanelen. De apparaten in de club zijn ook allemaal energiezuinig.

De vloer

Dit zijn de vloertegels die in de disco gebruikt worden. Door erop te lopen of dansen wordt er energie opgewekt. Superhandig! Door de vrolijke verlichting in de tegels ziet er het er ook nog eens mooi uit!

dansvloer_energie

De containerclub reist nu tijdens een campagnetour door Duitsland. Vanaf eind oktober kun je de club ook huren voor je eigen evenement.

Kijk voor meer informatie op energy-floors.com.

 

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bedrukte groente en fruit

Opvallen met je merk? Bestel bedrukte groente en fruit

De laatste tijd schreven we over snoepgoed die je kunt laten bedrukken. Als je liever iets gezonders uitdeelt; kies dan voor bedrukte groente en fruit!

Lees verder
Copywriting voor evenementen

Copywriting tips voor evenementen

Copywriting (commercieel schrijven) is van groot belang bij evenementen. Hoe zorg je dat mensen zich aanmelden? Ik volgde een workshop en deel de belangrijkste tips.

Lees verder
waterflesjes bedrukken met naam

Flesjes water bedrukken met de naam van de bezoeker

Ik was al fan van waterflesjes als give away. Maar wat ik de vorige keer nog niet wist, is dat je ze ook kan personaliseren. Hoe tof is dat?!

Lees verder

Een reactie plaatsen