Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Huiselijk vergaderen

Huiselijk vergaderen op deze 3 unieke plekjes

30 oktober 2018

Op zoek naar een unieke vergaderruimte? Wat dacht je van een huiselijke setting? Wij vonden 3 unieke plekken waar je terecht kunt.

Vergaderen in een woning geeft een fijne, ontspannen sfeer. Als het even meezit, voelt een het dan (bijna) niet als werken. Een mooie bijkomstigheid is dat je bij dit soort locaties het meestal exclusief kan afhuren. Bij Origineel Vergaderen vonden we deze bijzondere woningen waar je huiselijk kunt vergaderen.

Vergaderen in een gemaal

In Muiden staat er een historisch gemaal met uitzicht op het Muiderslot. Het gemaal is verbouwd tot vergaderruimte met twee subruimtes. De vergadertafel staat in een ruimte met open keuken. Dus je kunt het goed combineren met kookworkshop of het inhuren een kok die ter plekke lunch of diner maakt.

Klassiek vergaderen in oude regentenkamer

Voor een klassiekere sfeer kun je terecht in het Gemeenlandshuis in Amsterdam. Daar zijn twee vergaderzalen waarvan ik onderstaande het mooiste vindt. Een perfecte locatie voor belangrijke vergaderingen en gasten.

Vergaderlocatie Gemeenlandshuis

Vergaderen in een loghuis

Totaal een andere setting, maar ook sfeervol is dit loghuis. Een woning gebouw van boomstammen. Je waant je hierdoor in een Scandinavië. Ideaal voor een winterse bijeenkomst. Na de vergadering kun je aan de bar napraten. Of combineer de vergadering met activiteiten op de camping waar dit loghuis zich bevindt.

Vergaderen loghuis

Toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk voor meer bijzondere vergaderlocaties op origineelvergaderen.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Origineel Vergaderen. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Dit notitieboekje gooi je nooit meer weg

Correctbook is een soort whiteboard in de vorm van een boekje. Je kunt de pagina’s dus schoonvegen en keer op keer gebruiken.

Lees verder
opvallen op een beurs

Opvallen op een grote beurs, zo doe je dat

Sta je binnenkort op een beurs en zie je de bui nu al hangen dat de aanloop naar de stand minimaal is? Zorg dat je opvalt en laat je inspireren door deze voorbeelden.

Lees verder

Een partytent nodig? Kies voor een tipi!

Als je een keer wat anders wilt dan een gewone partytent voor jouw evenement, kijk dan eens naar de Nordic tipi’s. Ze zien er niet alleen leuk uit, ze zijn nog handig ook.

Lees verder

Plaats een reactie