Huiselijk vergaderen

Huiselijk vergaderen op deze 3 unieke plekjes

30 oktober 2018

Op zoek naar een unieke vergaderruimte? Wat dacht je van een huiselijke setting? Wij vonden 3 unieke plekken waar je terecht kunt.

Vergaderen in een woning geeft een fijne, ontspannen sfeer. Als het even meezit, voelt een het dan (bijna) niet als werken. Een mooie bijkomstigheid is dat je bij dit soort locaties het meestal exclusief kan afhuren. Bij Origineel Vergaderen vonden we deze bijzondere woningen waar je huiselijk kunt vergaderen.

Vergaderen in een gemaal

In Muiden staat er een historisch gemaal met uitzicht op het Muiderslot. Het gemaal is verbouwd tot vergaderruimte met twee subruimtes. De vergadertafel staat in een ruimte met open keuken. Dus je kunt het goed combineren met kookworkshop of het inhuren een kok die ter plekke lunch of diner maakt.

Klassiek vergaderen in oude regentenkamer

Voor een klassiekere sfeer kun je terecht in het Gemeenlandshuis in Amsterdam. Daar zijn twee vergaderzalen waarvan ik onderstaande het mooiste vindt. Een perfecte locatie voor belangrijke vergaderingen en gasten.

Vergaderlocatie Gemeenlandshuis

Vergaderen in een loghuis

Totaal een andere setting, maar ook sfeervol is dit loghuis. Een woning gebouw van boomstammen. Je waant je hierdoor in een Scandinavië. Ideaal voor een winterse bijeenkomst. Na de vergadering kun je aan de bar napraten. Of combineer de vergadering met activiteiten op de camping waar dit loghuis zich bevindt.

Vergaderen loghuis

Toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk voor meer bijzondere vergaderlocaties op origineelvergaderen.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Origineel Vergaderen. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Congres ADHDvrouw, voor en door ADHD’ers

Op 7 maart staat er iets bijzonders te gebeuren in de Jaarbeurs Utrecht. Een congres voor vrouwen met ADHD, georganiseerd door vrouwen met ADHD. Dat lijkt niet alleen voor de leek een contradictio in termini, internationaal blijkt dit uniek te zijn.

Lees verder
mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Een mobiel oplaadstation in de vorm van een huisje

Onze mobieltjes hebben het maar zwaar te verduren. Op evenementen wordt het er vaak ook niet beter op. In deze mobiele huisjes kunnen ze even opladen.

Lees verder

Event experience: hoe zet je de ultieme ervaring neer?

Eventbeleving: we horen het woord vaak, maar hoe zet je het eigenlijk effectief in? Ik sprak hierover met twee experts.

Lees verder

Een reactie plaatsen