Huiselijk vergaderen op deze 3 unieke plekjes

Op zoek naar een unieke vergaderruimte? Wat dacht je van een huiselijke setting? Wij vonden 3 unieke plekken waar je terecht kunt.

Vergaderen in een woning geeft een fijne, ontspannen sfeer. Als het even meezit, voelt een het dan (bijna) niet als werken. Een mooie bijkomstigheid is dat je bij dit soort locaties het meestal exclusief kan afhuren. Bij Origineel Vergaderen vonden we deze bijzondere woningen waar je huiselijk kunt vergaderen.

Vergaderen in een gemaal

In Muiden staat er een historisch gemaal met uitzicht op het Muiderslot. Het gemaal is verbouwd tot vergaderruimte met twee subruimtes. De vergadertafel staat in een ruimte met open keuken. Dus je kunt het goed combineren met kookworkshop of het inhuren een kok die ter plekke lunch of diner maakt.

Klassiek vergaderen in oude regentenkamer

Voor een klassiekere sfeer kun je terecht in het Gemeenlandshuis in Amsterdam. Daar zijn twee vergaderzalen waarvan ik onderstaande het mooiste vindt. Een perfecte locatie voor belangrijke vergaderingen en gasten.

Vergaderlocatie Gemeenlandshuis

Vergaderen in een loghuis

Totaal een andere setting, maar ook sfeervol is dit loghuis. Een woning gebouw van boomstammen. Je waant je hierdoor in een Scandinavië. Ideaal voor een winterse bijeenkomst. Na de vergadering kun je aan de bar napraten. Of combineer de vergadering met activiteiten op de camping waar dit loghuis zich bevindt.

Vergaderen loghuis

Toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk voor meer bijzondere vergaderlocaties op origineelvergaderen.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Origineel Vergaderen. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Plaats een reactie