Eventlocatie Impact Hub Amsterdam

Impact Hub Amsterdam: voor innovatieve en duurzame evenementen

20 juni 2017

Ben je op zoek naar een creatieve locatie in de hoofdstad? En vind je duurzaamheid belangrijk? Kijk dan eens bij de Impact Hub Amsterdam.

Wat maakt het bijzonder?

De afgelopen maanden zat ik op project als community manager bij de Impact Hub Amsterdam. Een bijzondere locatie die een vermelding op onze site verdient. Waarom ben ik zo enthousiast erover?

  • Het zit in hartje Amsterdam, naast het Oosterpark in het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT),
  • De Impact Hub is een community voor sociale ondernemers. Ze gebruiken daarom ook duurzame catering en hapjes en drankjes van bedrijven die de wereld verbeteren, zoals de burgers van The Dutch Weed Burger.
  • Als je wilt, kun je je je evenement openstellen voor de community en het netwerk van de Impact Hub. Ideaal als je je richt op startups en innovators en impact makers.

Nu weet je ook waarom ik de laatste tijd wat vaker over duurzaamheid schreef 😉

De ruimtes

Er is een grote eventruimte, het Forum, waar er in theateropstelling plek is voor circa 130 mensen. Voor borrels kun je gebruik maken van het aangrenzende Plaza. Dat is het café-gedeelte van de Impact Hub. Hier maken ook de members van de community gebruik van.

Daarnaast hebben ze nog 3 meetingrooms. The Founders Room voor circa 12 personen zit direct naast het Forum. Aan het einde van de gang zijn er nog twee ruimtes die even groot zijn en waar er in theateropstelling 50 man kunnen.

Ook kun je gebruik maken van de binnenplaats. Bijvoorbeeld als het mooi weer is en je buiten een activiteit wilt doen of food trucks wilt neerzetten.

Ik heb een filmpje gemaakt. Kijk met me mee als je de ruimtes wilt zien!

Bereikbaarheid

Net als met veel locaties in het centrum, moet je wel even rekening houden met parkeren. Er is een klein parkeerterrein, waar je vooraf een plekje kunt reserveren. Je kunt ook in de straat parkeren of op een P+R terrein. De tram stopt pal voor de deur en vanaf station Muiderpoort is het 10 minuutjes lopen.

Kijk voor meer informatie op impacthub.net.

(Foto’s: Gerrit Alink)

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

theetuin
Eten & Drinken

Unieke mobiele theetuin als eyecatcher op je evenement

Een mobiele theetuin waar je bezoeker zelf zijn verse kruidenthee kiest en knipt uit de houten fruitkistjes gevuld met biologische plantjes.

Lees verder
Huiskamerconcert
Entertainment

Zet de toon met een huiskamerconcert

Bijna iedereen op de eerste rij. Met een exclusief huiskamerconcert voeg je een uniek programmaonderdeel toe. Weer eens wat anders dan een coverband of saxofonist.

Lees verder
Fotohokjes voor de feestdagen
Gadgets & Producten

3 Fotohokjes voor de feestdagen

Vier jij de feestdagen voor jouw medewerkers of relaties? Een fotohokje is altijd leuk en vooral deze 3, want ze zijn helemaal in stijl! 

Lees verder

Een reactie plaatsen