Eventlocatie Impact Hub Amsterdam

Impact Hub Amsterdam: voor innovatieve en duurzame evenementen

20 juni 2017

Ben je op zoek naar een creatieve locatie in de hoofdstad? En vind je duurzaamheid belangrijk? Kijk dan eens bij de Impact Hub Amsterdam.

Wat maakt het bijzonder?

De afgelopen maanden zat ik op project als community manager bij de Impact Hub Amsterdam. Een bijzondere locatie die een vermelding op onze site verdient. Waarom ben ik zo enthousiast erover?

  • Het zit in hartje Amsterdam, naast het Oosterpark in het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT),
  • De Impact Hub is een community voor sociale ondernemers. Ze gebruiken daarom ook duurzame catering en hapjes en drankjes van bedrijven die de wereld verbeteren, zoals de burgers van The Dutch Weed Burger.
  • Als je wilt, kun je je je evenement openstellen voor de community en het netwerk van de Impact Hub. Ideaal als je je richt op startups en innovators en impact makers.

Nu weet je ook waarom ik de laatste tijd wat vaker over duurzaamheid schreef 😉

De ruimtes

Er is een grote eventruimte, het Forum, waar er in theateropstelling plek is voor circa 130 mensen. Voor borrels kun je gebruik maken van het aangrenzende Plaza. Dat is het café-gedeelte van de Impact Hub. Hier maken ook de members van de community gebruik van.

Daarnaast hebben ze nog 3 meetingrooms. The Founders Room voor circa 12 personen zit direct naast het Forum. Aan het einde van de gang zijn er nog twee ruimtes die even groot zijn en waar er in theateropstelling 50 man kunnen.

Ook kun je gebruik maken van de binnenplaats. Bijvoorbeeld als het mooi weer is en je buiten een activiteit wilt doen of food trucks wilt neerzetten.

Ik heb een filmpje gemaakt. Kijk met me mee als je de ruimtes wilt zien!

Bereikbaarheid

Net als met veel locaties in het centrum, moet je wel even rekening houden met parkeren. Er is een klein parkeerterrein, waar je vooraf een plekje kunt reserveren. Je kunt ook in de straat parkeren of op een P+R terrein. De tram stopt pal voor de deur en vanaf station Muiderpoort is het 10 minuutjes lopen.

Kijk voor meer informatie op impacthub.net.

(Foto’s: Gerrit Alink)

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Unconference conference organiseren

Podcast: kennisdelen met een unconference conference

Als je mensen echt kennis met elkaar wilt delen, laat een programma vol sprekers achterwege. Jeroen Tjepkema organiseert dit jaar voor de 7e keer een unconference conference en deelt zijn ervaringen en tips.

Lees verder
4D zaal

4D-film: een spectaculaire attractie met 20 effecten

Tegenwoordig kun je films ook in 4D bekijken. Nou ja, kijken… Ervaren is een beter woord. Je stoel beweegt mee, je ruikt geuren en je voelt zelfs wind en regen!

Lees verder
LED-schommel voor evenementen

Schommelen in het donker met de LED-swing

Steeds vaker zie ik schommels op zakelijke evenementen. Met deze LED-schommels maak je het feest compleet, want het ziet er nog eens mooi uit ook.

Lees verder

Plaats een reactie