Evenement op een eiland

Vlog: Je evenement op een eiland

18 oktober 2019

Heb je er weleens aan gedacht om je zakelijk evenement op een van onze eilanden te organiseren? Het is heel dichtbij, maar het voelt toch als vakantie.

Het is toch ideaal: het nuttige met het aangename combineren door je zakelijke evenement op een eiland te organiseren. Waarom? Ik geef een aantal redenen:

  • Zodra je op de boot stapt, heb je het gevoel echt even alles achter je te laten en begint het vakantiegevoel.
  • Op de eilanden ontkom je niet aan de natuur. Dat is ideaal als je mensen niet wil overladen met informatie, maar ze ook een rustmoment wil bieden buiten of juist een sportieve activiteit wil organiseren,
  • Elke keer als mensen nog eens teruggaan naar het eiland, dan denken ze aan jouw evenement terug.
  • De eilanden zetten enorm in op duurzaamheid en zijn erg milieubewust. Zo kun je je evenement organiseren zonder grote voetprint en je kunt je eigen bezoekers ook bewuster maken over deze onderwerpen.

Een voorproefje van de mogelijkheden

Ik mocht mee op uitnodiging van Meet in Friesland om wat highlights te bekijken op Vlieland en Terschelling. In de vlog krijg je een beetje beeld wat er mogelijk is.

Wat mij na die twee dagen opvalt is dat, ondanks het volle programma en lange dagen, ik energieker thuis ben gekomen dan een dag op een locatie waar je binnen blijft. Ook was het enorm inspirerend om te zien hoe de verschillende ondernemers op het eiland zo met duurzaamheid bezig zijn.

Flexibel en vrij

Je denkt bij de eilanden misschien vooral aan incentives, vakanties of festivals, maar het is ook voor zakelijke evenementen een geweldige plek. Voor hele grote congressen in een plenaire zaal zijn de eilanden wat onpraktisch, maar je kunt er wel degelijk terecht met grote groepen. Als je met een grote groep erheen wilt, kun je meerdere locaties inzetten en mensen bijvoorbeeld zelf hun programma laten bepalen. Helemaal van deze tijd! ūüėČ

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Meet in Friesland. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Dinner in Motion: dineren in een visuele wereld

Bij Dinner in Motion kunnen je gasten dineren in een omgeving met 360 graden projectie. Het eten sluit aan bij het eten, dus dat zorgt voor een bijzondere totaalbeleving!

Lees verder
fotoprops op maat

Pareltje van Instagram: originele fotoprops maken

Heb je er weleens aan gedacht om fotoprops te maken die passen bij jouw boodschap, merk of evenement? Er is meer dan hoedjes, boa’s en snorretjes!

Lees verder

Opvallen met een schitterend DJ concept

Niet alleen voor fans van oldtimers zijn de (rijdende) acts van SchitterendBlik een lust voor het oog. De sprankelende DJ booths trekken de aandacht bij bezoekers van alle leeftijden.

Lees verder

Plaats een reactie