Vlog: locaties spotten in het centrum van Utrecht

Wij mochten mee met de 10e editie van de Locatietour. In het centrum van Utrecht bezochten we 7 bijzondere eventlocaties.

Voor ieder wat wils

De locaties die we tijdens de Locatietour bezochten waren zeer uiteenlopend en stuk voor stuk erg bijzonder. We bezochten grote en kleine, bekende en wat onbekendere locaties, met een strak design of juist een huiselijke setting.

Als jij altijd op zoek bent naar een nieuwe, inspirerende locatie, kijk dan mee!

Meer weten over de locaties die we bezocht hebben? Lees het verslag van MeetingMagazine en High Profile Events.

Ga je de volgende keer ook mee?

De Locatietour vind ik oprecht een van de betere evenementen die ik bezocht heb. Ik ga nu al 3 jaar mee en de kwaliteit is keer op keer hoog. Het programma zit goed in elkaar, je ontmoet andere eventplanners op een laagdrempelige manier en je ontdekt altijd wel een locatie die je nog niet kent. Zelfs als je op een locatie komt die je al kent, zie je toch weer net een ander zaaltje of een ruimte die vernieuwt is.

En ik ben niet de enige die zo enthousiast is. Ze werken meestal met wachtlijsten! In deze podcast hoor je trouwens hoe Linda Kerkhoven, de organisator, dat voor elkaar krijgt.

Als je de volgende keer ook mee wilt, stuur dan even een berichtje naar me. Dan zorg ik dat je de volgende keer een uitnodiging krijgt.

Deze video is gemaakt in samenwerking met de Locatietour. Meer informatie vind je in onze disclaimer.

Plaats een reactie