Met de ContainerFabriek zet je je eigen pop-up stand neer

Wil je op een beursvloer iets anders dan een gewone stand, maar geen geld om iets helemaal custom made te maken? Of wil je ergens een pop-up stand (of bar) neerzetten? Kijk dan eens naar deze container.

Je kunt de stoere containers van ContainerFabriek overal neerzetten en gebruiken als bijvoorbeeld een pop-up stand of bar. Helemaal in jouw eigen stijl.

Deze voormalige zeecontainers zijn omgebouwd tot handige pop-up stands. Ze zijn mobiel, eenvoudig op te zetten en inbraakveilig (wel zo fijn als je meerdere dagen buiten op een evenement staat en alles moet achterlaten).

Twee varianten

Er zijn twee varianten waar je uit kunt kiezen: een EventBox en een SideBox. Het grote verschil zit hem voornamelijk in dat de SideBox een gesloten achterzijde heeft (zoals op bovenstaande foto) en de EventBox (zie hieronder) aan alle zijden open is. In beide gevallen is het mogelijk een dakterras te creëeren.

eventbox

Customizen naar jouw wens

Je kunt de boxen met behulp van banners customizen naar jouw eigen wens. En net als met andere stands kun je het helemaal aankleden met bijvoorbeeld vlaggen en banieren. Ook voor de inrichting kun je via de ContainerFabriek meubels huren.

Niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze trailers en containers.

Plaats een reactie