Met de ContainerFabriek zet je je eigen pop-up stand neer

25 oktober 2016

Wil je op een beursvloer iets anders dan een gewone stand, maar geen geld om iets helemaal custom made te maken? Of wil je ergens een pop-up stand (of bar) neerzetten? Kijk dan eens naar deze container.

Je kunt de stoere containers van ContainerFabriek overal neerzetten en gebruiken als bijvoorbeeld een pop-up stand of bar. Helemaal in jouw eigen stijl.

Deze voormalige zeecontainers zijn omgebouwd tot handige pop-up stands. Ze zijn mobiel, eenvoudig op te zetten en inbraakveilig (wel zo fijn als je meerdere dagen buiten op een evenement staat en alles moet achterlaten).

Twee varianten

Er zijn twee varianten waar je uit kunt kiezen: een EventBox en een SideBox. Het grote verschil zit hem voornamelijk in dat de SideBox een gesloten achterzijde heeft (zoals op bovenstaande foto) en de EventBox (zie hieronder) aan alle zijden open is. In beide gevallen is het mogelijk een dakterras te creëeren.

eventbox

Customizen naar jouw wens

Je kunt de boxen met behulp van banners customizen naar jouw eigen wens. En net als met andere stands kun je het helemaal aankleden met bijvoorbeeld vlaggen en banieren. Ook voor de inrichting kun je via de ContainerFabriek meubels huren.

Niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze trailers en containers.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Grote discobal als DJ booth

Gigantische discobal als DJ booth

Op zoek naar een toffe DJ booth? Wat dacht je van deze gigantische discobal? Deze discobal kan trouwens open én dicht!

Lees verder
Boot huren

Stoere boot met veel ruimte, binnen én buiten

Ben je op zoek naar een varende eventlocatie? Kijk dan eens naar Docks. Een stoere boot, met veel ruimte, 2 verdiepingen en een buitendek.

Lees verder
mini-reuzenrad

Een mini-reuzenrad voor elk evenement

Een mooie eyecatcher en moment voor ontspanning voor je bezoekers: het reuzenrad. En er is ook een kleine variant. Handig!

Lees verder

Een reactie plaatsen