Met de ContainerFabriek zet je je eigen pop-up stand neer

25 oktober 2016

Wil je op een beursvloer iets anders dan een gewone stand, maar geen geld om iets helemaal custom made te maken? Of wil je ergens een pop-up stand (of bar) neerzetten? Kijk dan eens naar de ContainerFabriek.

Je kunt de stoere containers overal neerzetten en gebruiken als bijvoorbeeld een pop-up stand of bar. Helemaal in jouw eigen stijl.

Deze voormalige zeecontainers zijn omgebouwd tot handige pop-up stands. Ze zijn mobiel, eenvoudig op te zetten en inbraakveilig (wel zo fijn als je meerdere dagen buiten op een evenement staat en alles moet achterlaten).

Twee varianten

Er zijn twee varianten waar je uit kunt kiezen: een EventBox en een SideBox. Het grote verschil zit hem voornamelijk in dat de SideBox een gesloten achterzijde heeft (zoals op bovenstaande foto) en de EventBox (zie hieronder) aan alle zijden open is. In beide gevallen is het mogelijk een dakterras te creëeren.

eventbox

Customizen naar jouw wens

Je kunt de boxen met behulp van banners customizen naar jouw eigen wens. En net als met andere stands kun je het helemaal aankleden met bijvoorbeeld vlaggen en banieren. Ook voor de inrichting kun je via de ContainerFabriek meubels huren.

Kijk voor meer informatie op containerfabriek.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Contentmarketing Talks About Photography
Organisatie

Interview: Hoe je een (nieuw) evenement vol krijgt met goede content

Vier jaar geleden startte Marca van den Broek het evenement Talks About Photography. Binnen 5 maanden had ze een volle zaal met 100 man. Hoe kreeg ze dat voor elkaar?

Lees verder
RecognizaBell
Gadgets & Producten

RecognizaBell: een fietsbel met je eigen deuntje in MP3

Dit is nou goed bedacht: een fietsbel die je volledig kunt customizen, inclusief het geluid! Voeg je eigen boodschap of muziekje uit in MP3 en jouw gasten zullen je niet snel meer vergeten.

Lees verder
Bobbleshop
Gadgets & Producten

Bobbles: grappige poppetjes met je eigen gezicht

Wil je een leuke herinnering geven aan jouw gasten? Met de Bobbleshop ontvangen ze een poppetje met hun eigen gezicht erop. Dit gaan ze zeker bewaren!

Lees verder

Een reactie plaatsen