park zakelijk afhuren

3 Parken die je volledig kunt afhuren voor een evenement met overnachting

6 augustus 2018

Een park zakelijk afhuren is ideaal voor grootschalige evenementen waarbij je een overnachting wilt aanbieden. Als je ook nog een bijzondere locatie wilt, bekijk dan deze 3 parken. 

Center Parcs in Zeeland in Zuid-Franse stijl

Bij Events.nl kwam ik dit pareltje tegen. Het ziet er nogal on-Nederlands uit, toch ligt dit park gewoon in Zeeland. Port Zélande kun je deels, maar ook volledig afhuren. Dit wordt weleens gedaan door een festival, maar ook voor een zakelijke setting kun je er terecht. Er is een business center met 4 vergaderzalen. In totaal zijn er ruim 700 cottages waar je je gasten kunt laten overnachten.

Port Zelande park afhuren

Vestingstad van Landal in Friesland

Helemaal aan de andere kant van het land, in een hele andere stijl, vind je een vestingstad Esonstad van Landal. (Gespot via Eventplanner.be). Dit stadje kun je gedeeltelijk of volledig afhuren. Er is een grote zaal aanwezig waar je met 125 man terecht kan. En er zijn ruim 1300 slaapplaatsen.

Vestingstad Esoland afhuren

De Efteling exclusief voor jouw gasten

Heb je een evenement voor families, dan is een pretpark natuurlijk ideaal. Over de Efteling hoef ik weinig uit te leggen. Maar wist je al dat je het volledig af kunt huren voor je evenement? Ik heb dat zelf eens meegemaakt, heel wat jaartjes geleden intussen. Ik vond het geweldig! Er waren amper rijen en er stonden overal eetkraampjes waar je gratis eten kon krijgen. Een hele andere ervaring dan je gewend bent als je op een gewone dag naar de Efteling gaat.

Als je het wilt afhuren dan kan het alleen in de avonduren, want overdag blijft het park toegankelijk voor overige gasten. Er is ontzettend veel mogelijk qua zaalhuur en overnachtingen, dus kijk vooral even op de website.

Fata Morgana zaal bij de Efteling

Is jouw evenement wat kleinschaliger, maar wil je toch iets bijzonders? Kijk dan eens naar deze locatie bestaande uit tenten.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

3D servetten

3D-servetten voor fingerfood

Ken je dat, tijdens het netwerken op een evenement komt een schaal met bittergarnituur langs. Altijd welkom, maar ook altijd vette vingers. Herkenbaar? Lees snel verder over Grippy’s.

Lees verder
lichtgevende planten

In de toekomst gebruiken we planten als sfeerverlichting

Dat is bijzonder: planten die lichtgeven. Een mooie manier om ruimtes op je evenement aan te kleden. Sfeervol én groen!

Lees verder

Wat eventmanagers van bruiloften kunnen leren

Bruiloften worden met heel veel zorg en aandacht georganiseerd. Wat kunnen eventmanagers van zakelijke evenementen daarvan leren?

Lees verder

Een reactie plaatsen