Seats2Meet for locals: meetings bij mensen thuis

8 november 2016

Seats2Meet heeft iets nieuws in het leven geroepen; mensen mogen hun eigen huis of kantoor aanbieden voor meetings. 

Kleinschalig en huiselijk

Dat vind ik superleuk, want het sluit helemaal aan op wat ik in mijn blog over onverwachte locaties schreef. Soms wil je namelijk gewoon eens wat anders dan een gewone vergaderzaal. Als je iets kleinschaligers of huiselijks wil, dan is Seats2Meet for locals de moeite waard.

Omgeving Utrecht

Ze zijn gestart in de omgeving Utrecht (omdat ook het hoofdkantoor van Seats2Meet daar zit). Het aanbod is nu nog niet zo groot, maar het is dan ook nog maar net nieuw. Iedereen die het leuk vindt uit de omgeving kan dus zijn eigen ruimte ter beschikking stellen. Een soort AirBnB voor meetings (en werkplekken).

Zo kun je een meetingroom reserveren in een klein, schattig huisje in het centrum van Utrecht of aan de jachthaven in Vinkeveen.

stadhuisje-utrecht

Om te zoeken, vul ga je  naar de website en vul je in het zoekscherm ‘S2M for locals’ in. Houd de site in de gaten, want er komen meer locaties bij. En hopelijk breiden ze ook nog uit naar andere steden!

De foto in header is van de locatie ‘On top of Utrecht‘.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bloemenmuur

Bloemen op je evenement? Van vaasje naar muur

Wil jij een beetje groen op je evenement? En een mooie sfeer creëren? Laat dan een muur maken van echte rozen.

Lees verder
Boom met drankjes

Een boom als display voor champagne

De Bubbelboom is een bijzondere manier om drankjes te presenteren. De display voor glaasjes champagne is een ware eyecatcher op je evenement.

Lees verder

Reclame in de vorm van een krukje

Flexibele, draagbare zitplaatsen in de vorm van krukjes bedrukt met jouw logo of andere reclame. Handig en een slimme manier van marketing op een evenement of congres.

Lees verder

Een reactie plaatsen