Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

Seats2Meet for locals: meetings bij mensen thuis

8 november 2016

Seats2Meet heeft iets nieuws in het leven geroepen; mensen mogen hun eigen huis of kantoor aanbieden voor meetings. 

Kleinschalig en huiselijk

Dat vind ik superleuk, want het sluit helemaal aan op wat ik in mijn blog over onverwachte locaties schreef. Soms wil je namelijk gewoon eens wat anders dan een gewone vergaderzaal. Als je iets kleinschaligers of huiselijks wil, dan is Seats2Meet for locals de moeite waard.

Omgeving Utrecht

Ze zijn gestart in de omgeving Utrecht (omdat ook het hoofdkantoor van Seats2Meet daar zit). Het aanbod is nu nog niet zo groot, maar het is dan ook nog maar net nieuw. Iedereen die het leuk vindt uit de omgeving kan dus zijn eigen ruimte ter beschikking stellen. Een soort AirBnB voor meetings (en werkplekken).

Zo kun je een meetingroom reserveren in een klein, schattig huisje in het centrum van Utrecht of aan de jachthaven in Vinkeveen.

stadhuisje-utrecht

Om te zoeken, vul ga je  naar de website en vul je in het zoekscherm ‘S2M for locals’ in. Houd de site in de gaten, want er komen meer locaties bij. En hopelijk breiden ze ook nog uit naar andere steden!

De foto in header is van de locatie ‘On top of Utrecht‘.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Congres ADHDvrouw, voor en door ADHD’ers

Op 7 maart staat er iets bijzonders te gebeuren in de Jaarbeurs Utrecht. Een congres voor vrouwen met ADHD, georganiseerd door vrouwen met ADHD. Dat lijkt niet alleen voor de leek een contradictio in termini, internationaal blijkt dit uniek te zijn.

Lees verder

Salontafeltjes in retrostijl

Heb jij een evenement dat in het tekenstaat van het verleden? Ik vond een paar toffe salontafeltjes dat je je doet herinneren aan de jaren 80.

Lees verder
Tip om de juiste locatie te vinden

Tip om de juiste locatie te vinden

Ben je op zoek naar een locatie of iets anders voor je evenement en wil je online hulp vragen? Ik heb een belangrijke tip voor je: maak het concreet.

Lees verder

Plaats een reactie