Seats2Meet for locals: meetings bij mensen thuis

8 november 2016

Seats2Meet heeft iets nieuws in het leven geroepen; mensen mogen hun eigen huis of kantoor aanbieden voor meetings. 

Kleinschalig en huiselijk

Dat vind ik superleuk, want het sluit helemaal aan op wat ik in mijn blog over onverwachte locaties schreef. Soms wil je namelijk gewoon eens wat anders dan een gewone vergaderzaal. Als je iets kleinschaligers of huiselijks wil, dan is Seats2Meet for locals de moeite waard.

Omgeving Utrecht

Ze zijn gestart in de omgeving Utrecht (omdat ook het hoofdkantoor van Seats2Meet daar zit). Het aanbod is nu nog niet zo groot, maar het is dan ook nog maar net nieuw. Iedereen die het leuk vindt uit de omgeving kan dus zijn eigen ruimte ter beschikking stellen. Een soort AirBnB voor meetings (en werkplekken).

Zo kun je een meetingroom reserveren in een klein, schattig huisje in het centrum van Utrecht of aan de jachthaven in Vinkeveen.

stadhuisje-utrecht

Om te zoeken, vul ga je  naar de website en vul je in het zoekscherm ‘S2M for locals’ in. Houd de site in de gaten, want er komen meer locaties bij. En hopelijk breiden ze ook nog uit naar andere steden!

De foto in header is van de locatie ‘On top of Utrecht‘.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

blauwe-prosecco
Eten & Drinken

Blauwe bubbels op je evenement

Kleuren doen veel met ons brein en hoe we erop reageren. Niet alleen in logo’s en huisstijlen, maar ook in eten en drinken. Blauwe prosecco is de nieuwe trend.

Lees verder
Gadgets & Producten

Handige tools voor eventmanagers

Als eventmanager moet je op zoveel dingen voorbereid zijn. Deze tools maken je dag als eventmanager net even wat makkelijker. 

Lees verder
Eten weggooien voorkomen
Eten & Drinken

Hoe voorkom je voedselverspilling op je evenement?

Veel te veel goed voedsel verdwijnt in de vuilnisbak. Niet alleen thuis of in restaurants, maar ook op evenementen. Lees hoe voedselverspilling kunt voorkomen of in ieder geval kunt verminderen.

Lees verder

Een reactie plaatsen