Seats2Meet for locals: meetings bij mensen thuis

8 november 2016

Seats2Meet heeft iets nieuws in het leven geroepen; mensen mogen hun eigen huis of kantoor aanbieden voor meetings. 

Kleinschalig en huiselijk

Dat vind ik superleuk, want het sluit helemaal aan op wat ik in mijn blog over onverwachte locaties schreef. Soms wil je namelijk gewoon eens wat anders dan een gewone vergaderzaal. Als je iets kleinschaligers of huiselijks wil, dan is Seats2Meet for locals de moeite waard.

Omgeving Utrecht

Ze zijn gestart in de omgeving Utrecht (omdat ook het hoofdkantoor van Seats2Meet daar zit). Het aanbod is nu nog niet zo groot, maar het is dan ook nog maar net nieuw. Iedereen die het leuk vindt uit de omgeving kan dus zijn eigen ruimte ter beschikking stellen. Een soort AirBnB voor meetings (en werkplekken).

Zo kun je een meetingroom reserveren in een klein, schattig huisje in het centrum van Utrecht of aan de jachthaven in Vinkeveen.

stadhuisje-utrecht

Om te zoeken, vul ga je  naar de website en vul je in het zoekscherm ‘S2M for locals’ in. Houd de site in de gaten, want er komen meer locaties bij. En hopelijk breiden ze ook nog uit naar andere steden!

De foto in header is van de locatie ‘On top of Utrecht‘.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Locatie- en ruimte-indeling

Interview: tips over het bepalen van een goede ruimte-indeling

Sluit de gekozen locatie en opstelling wel bij jouw evenement? En als je tussendoor het format aanpast, pas je dan ook de opstelling daarop aan? Ik sprak over dit onderwerp met Jan-Jaap In de Maur.

Lees verder
Tafel stand

Originele tafel op de stand: een duikplank

Stel je staat op een beurs met beperkte ruimte en met een uniforme inrichting. Je wilt toch opvallen, dus wat doe je dan? Je maakt een heuse duikplank na!

Lees verder

Blauwe wijn, een nieuwe trend?

Op je evenement wil je je bezoekers graag verrassen. Dat kun je op veel manieren doen. Met behulp van de aankleding, door leuke entertainment en zelfs met de hapjes en drankjes. En daarin zie je ook steeds vaker bijzondere innovaties. Zo is er tegenwoordig blauwe wijn, bedacht door een groepje jonge Spanjaarden. 

Lees verder

Een reactie plaatsen