Een strandfeest zonder stress over het weer

24 mei 2016

Als je een keer behoefte hebt aan een strandlocatie, maar niet afhankelijk wilt zijn van het wisselvallige weer, kijk dan eens naar Strand Binnen.

Eigenlijk had ik met mezelf afgesproken alleen te bloggen over locaties waar ik zelf ben geweest of locaties die heel innovatief zijn. Bijzondere locaties zijn er in overvloed en websites die erover schrijven ook. Toch vind ik deze locatie een vermelding waard.

strand-binnen-overdag

De locatie

Strand Binnen ligt in hartje Breda en het pand van 1.100 m2  was ooit een autowerkplaats. Door het decor waan je je op het strand en uiteraard ontbreekt het zand dus ook niet. In het midden van de ruimte is er een strandbar. Er is voldoende ruimte links en rechts van de bar om een feest te geven. Ook kun je er een volleybalwedstrijd of andere sportactiviteit te organiseren.

Als het dan tóch heel erg mooi weer is, dan kan de zijkant helemaal opengegooid worden (het was natuurlijk ooit een autowerkplaats, dus je kunt je er iets bij voorstellen). Buiten is er ook een terras op het zuiden dat gedeeltelijk overdekt is, zoals je op de foto hieronder kunt zien.

strand-binnen-zitjes

Er zijn ook 2 extra ruimtes (zonder zand) voor vergaderingen, presentaties of een diner, voor zowel kleine als grotere groepen.

strand-binnen-ruimtes

Kortom: een ideale locatie als je wel een evenement wilt organiseren in de sfeer van het strand, zonder stress over het weer!

Kijk voor meer informatie op strandbinnen.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

4 mobiele locaties; van een bruine kroeg tot chique paviljoen

Op zoek naar een mobiele locatie? In deze blog vind je 4 locaties, elk in een hele andere stijl. 

Lees verder
Akoestisch

Akoestisch trio: jij roept, zij spelen

Een akoestisch trio waarbij jij bepaalt wat zij spelen! Ze spelen geheel mobiel en draadloos, maar wel versterkt. De gasten worden verrast met zang, contrabas, akoestische gitaar en cajón.

Lees verder

Met de ContainerFabriek zet je je eigen pop-up stand neer

Wil je op een beursvloer iets anders dan een gewone stand, maar geen geld om iets helemaal custom made te maken? Of wil je ergens een pop-up stand (of bar) neerzetten? Kijk dan eens naar de ContainerFabriek.

Lees verder

Een reactie plaatsen