Een strandfeest zonder stress over het weer

Als je een keer behoefte hebt aan een strandlocatie, maar niet afhankelijk wilt zijn van het wisselvallige weer, kijk dan eens naar dit binnenstrand.

Eigenlijk had ik met mezelf afgesproken alleen te bloggen over locaties waar ik zelf ben geweest of locaties die heel innovatief zijn. Bijzondere locaties zijn er in overvloed en websites die erover schrijven ook. Toch vind ik de locatie STRND een vermelding waard.

strand-binnen-overdag

De locatie

STRND ligt in hartje Breda en het pand van 1.100 m2  was ooit een autowerkplaats. Door het decor waan je je op het strand en uiteraard ontbreekt het zand dus ook niet. In het midden van de ruimte is er een strandbar. Er is voldoende ruimte links en rechts van de bar om een feest te geven. Ook kun je er een volleybalwedstrijd of andere sportactiviteit te organiseren.

Als het dan tóch heel erg mooi weer is, dan kan de zijkant helemaal opengegooid worden (het was natuurlijk ooit een autowerkplaats, dus je kunt je er iets bij voorstellen). Buiten is er ook een terras op het zuiden dat gedeeltelijk overdekt is, zoals je op de foto hieronder kunt zien.

strand-binnen-zitjes

Er zijn ook 2 extra ruimtes (zonder zand) voor vergaderingen, presentaties of een diner, voor zowel kleine als grotere groepen.

strand-binnen-ruimtes

Kortom: een ideale locatie als je wel een evenement wilt organiseren in de sfeer van het strand, zonder stress over het weer!

Plaats een reactie