Zoku: Inspirerende locatie met veel mogelijkheden

27 juni 2017

Eindelijk ben ik eens op bezoek geweest bij Zoku Amsterdam. Ik had er al zoveel over gehoord. Het staat bekend als flexkantoor met hotel, maar je kunt er ook terecht voor evenementruimtes.

Als je een inspirerende locatie zoekt in Amsterdam, neem dan zeker eens een kijkje bij Zoku. Het leuke van deze locatie is – behalve dat het erg mooi is ingericht – is dat ze ook hotelkamers hebben. En niet van die standaard kamers, maar prachtige design kamers! Lofts eigenlijk. Met alles erop en eraan. Handig voor eventuele internationale gasten op jouw evenement.

Comfortabele meeting rooms met uitzicht

Eerst even terug naar de meeting rooms. Deze bevinden zich rondom de algemene ruimte, The Living Room, met flexplekken en gezellige zithoekjes. Elke kamer heeft z’n eigen thema. Afhankelijk van het doel van jouw meeting, kies je de ruimte die er bij aansluit. Zo zijn er ruimtes voor informele meetings, voor creatieve sessies of een ruimte voor kooksessies. Ze zijn allemaal redelijk informeel ingericht. Alsof je bij iemand thuis bent. Nou ja, wel bij iemand met gevoel voor design 😉

Vanuit elke ruimte heb je uitzicht op Amsterdam. Ze zitten op de 6e verdieping in Weesperstraat, hartje centrum dus!

Event Space en subruimtes voor evenementen

Voor grotere evenementen is er de Event Space. Dit is de grootste ruimte, voor circa 140 man in theateropstelling. Je kunt deze ruimte ook in tweeën kan splitsen. Aan beide kanten van deze zaal is er een dakterras. Ook hebben ze elk een eigen bar.

EventSpace
De EventSpace opgesplitst

Naast de grote ruimte zijn er 4 subruimtes. Deze zien er ook mooi uit, maar wel wat strakker en zakelijker dan de meeting rooms bij de Living Room. In de deze subruimtes is er plek voor 8 man.

Een van de meetingrooms naast de grote EventSpace

Hotel

Zoku is eigenlijk een ruimte gericht op ondernemers en digital nomads (je weet wel, freelancers die overal op de wereld hun laptop ergens inpluggen en vanuit daar aan het werk gaan). Vandaar dat ze hotelkamers hebben. De hotelkamers zijn zo ingericht dat je je echt thuis voelt. Toen ik voor het eerst een plaatje ervan zag, dacht ik zelfs dat het een Tiny House was!

Greater Venues is er al eens op bezoek geweest en heeft een uitgebreid artikel geschreven over de hotelkamers.

Een van de prachtige lofts

Een paar dingen om rekening mee te houden…

Het enige waar je rekening mee moet houden met deze locatie is de parkeergelegenheid. Ze hebben geen eigen garage. Je kunt parkeren in een garage en vanaf daar is het een paar minuutjes lopen. Met het OV is het erg goed bereikbaar.

Daarnaast is The Living Room bedoeld voor flexwerkers en de hotelgasten. Deze lopen hier dus ook rond. Je kunt de verdieping in z’n geheel niet exclusief voor jezelf afhuren. Ik vind het juist wel wat hebben, maar het moet maar net passen bij jouw evenement.

Kijk voor meer informatie op livezoku.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Opvallende lichtgevende kapsels als eyecatcher op je evenement

Organiseer je een feest of een spectaculaire opening van een evenement? Maak het af met lichtgevende kapsels! 

Lees verder

4 intelligente jurken voor een onvergetelijke binnenkomer

Als je een  host op een wel hele bijzondere manier wilt laten binnenkomen, laat haar dan een intelligente jurk aantrekken. Zoals een jurk met vladderende vlinders of een Twitter-jurk.

Lees verder
Rollende DJ

Rollende DJ als entertainment

Ben je op zoek naar originele entertainment voor een feest of evenement? Denk eens aan de DJ Play-Mobiel, een rollende, interactieve en draadloze DJ.

Lees verder

Een reactie plaatsen