Op EventGoodies Live hoor je hoe je robots kunt inzetten op je evenement

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor robots op evenementen? Kom 12 september dan naar EventGoodies Live. Randall van Poelvoorde vertelt hoe je robots tijdens je evenement slim kunt inzetten.

Maak kennis met Nao de robot

De mogelijkheden van robots zijn voor veel mensen en organisaties onbekend. Logisch want we hebben er nog niet veel mee te maken in het dagelijks leven, de ontwikkeling gaan snel en veel robots komen uit het buitenland. Veelgevraagde spreker Randall van Poelvoorde laat je op een toegankelijke manier kennis maken met robots. Hij neemt ook Nao de robot mee, zodat je kunt zien wat hij allemaal kan en wat voor impact hij heeft op de aanwezigen.

robot-interactie

Een robot brengt alle technologie samen

“ Een robot is een hele mooie manier om technologie te laten zien en te ervaren.” vertelt Randall. Bij een robot komen alle technologiën die we uit het dagelijks leven kennen en steeds dichterbij komen samen. Denk aan spraakherkenning, beeldherkenning, sensoren en fijne mechanica. “Dus als je een evenement organiseert dat draait om technologie of de toekomst en je je bezoekers een unieke beleving wil bieden, dan is een robot zeker de moeite waard om in te zetten!” vervolgt Randall enthousiast.

Inspirerende avond voor eventmanagers

De avond wordt georganiseerd door de blogsite EventGoodies. Zij delen sinds oktober 2014 producten en gadgets die je kunt inzetten op evenementen. Sommige producten wil je graag eerst zelf gezien of uitgeprobeerd hebben, voor je het inhuurt. Zeker als het veel geld kost. Er zijn nog weinig evenementen waar je als eventmanager zelf producten kunt ervaren, dus vond de oprichtster van de blogsite Samira Salman het tijd om te starten met het organiseren van bijeenkomsten.

EventGoodies Live vindt plaats op 12 september in CitySense Utrecht. Koop nu je kaartje!