Prachtige entrees

3 Prachtige entrees om je bezoekers in de juiste sfeer te brengen

23 oktober 2017

Wil je je bezoeker nog voor ze binnenkomen al in de juiste sfeer brengen? Deze 3 entrees zorgen voor een wauw-effect.

Een mooi ingerichte entree brengt je bezoekers vanaf de eerste stap in de juiste sfeer. Deze 3 voorbeelden kwam ik tegen op Pinterest. Niet alleen heel mooi, maar ook helemaal in stijl van het evenement. Laat je inspireren!

Wandel een fototoestel in

Wat dacht je van dit voorbeeld? Stel je organiseert een evenement voor fotografen of een expositie met foto’s, dan is dit een toepasselijke entree. Het is denk ik geen toeval: eenmaal binnen is het hele decor nog steeds donker. Dan komen de foto’s niet alleen mooier uit, maar je waant je zo nog steeds in een fototoestel.

Foto: Cornelia Stiles/BizBash

Unlock the Future

Het tweede voorbeeld is van dezelfde organisator. In dit geval lopen de bezoekers een groot sleutelgat in, aansluitend bij het thema ‘Unlock the Future’.

Foto: Taylor McIntyre/BizBash

Een stralende ster

Wil je iets magischer en feestelijker? Wat dacht je dan van een stralende ster? Niet een maar meerdere op een rij. Dat geeft de bezoeker vast en zeker een ‘wauw!’-gevoel.

Als je meer inspiratie zoekt voor een spectaculaire opening, bekijk dan ook deze 8 voorbeelden.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen