Interview booth

AllyLive interviewt haar gasten in een disco booth

16 oktober 2017

Wil je wat leuke quotes op video verzamelen van je bezoekers? Doe dat dan net als AllyLive in een booth!

Onlangs bezocht ik een festival Almere. En daar stond ie, de discobooth die ik op Facebook al voorbij zag komen. Een soort telefoonhokje. Met een flinke lamp erop en een cameraman en presentator erbij.  Serieus aangepakt dus!

Wat is het?

De AllyLive Disco Booth, zoals ze het zelf noemen, is een leuke manier om mensen te interviewen. Ze hadden dit natuurlijk ook gewoon op verschillende plekken op straat kunnen doen. Maar dit ziet er net even wat leuker uit én het trekt meer de aandacht.

Slim concept

Het concept past ook slim bij waar AllyLive voor staat. Het is een nieuw kanaal op Facebook, gericht op iedereen die van live muziek houdt. Ze delen elke week een overzicht met alle live optredens die er in Almere te zien zijn. De booth zetten ze neer op een van de evenementen en ze stellen bezoekers vragen over hun avond en de optredens.

Dus als je je bezoekers op een leuke manier wilt interviewen, laat je dan inspireren door dit voorbeeld!

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen