Interactieve stand

Bezoekers informeren met een interactieve stand

Met deze tool kunnen standbezoekers zichzelf laten informeren over jouw producten. Handig!

Je kent het wel. Dan sta je ergens op een stand te kijken naar een beeldscherm, want je wordt getriggerd door iets. En net wanneer je gefocust bent, verdwijnt het weer van het beeld. En wanneer het eindelijk weer opnieuw in beeld verschijnt, komt er iemand een praatje met je maken. Of: je wil wat informatie bij een stand. Maar iedereen is in gesprek en je hebt geen zin om te wachten. Je wil het liefst zo snel mogelijk weer door.

Bezoekers bekijken zelf extra informatie

Bovenstaande problemen werden getackeld op de stand van Adexpo tijdens Festivak. Je kon daar met een koptelefoon met een soort sensor, langs producten op de stand lopen. Eenmaal op een bepaald punt aangekomen, zag je op een tablet meer informatie vinden over de producten. Best handig!

Als je benieuwd bent hoe dat eruit ziet, bekijk dan onderstaande video.

Om bepaalde drukte aan te kunnen, moet je dan wel meerdere tablets en koptelefoontjes hebben. Maar verder een goed idee. Als mensen na het zien van de informatie nog vragen hebben, kunnen ze altijd nog terecht bij de standhouders.

Oh ja, mocht je nieuwsgierig zijn naar de teller die je in het filmpje ziet… Houd dan de website morgen in de gaten!

Beiden concepten zijn bedacht door wundaba.studio.

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Vragen of opmerkingen?