Een goede spreker vinden? SpeakerHub helpt je erbij!

27 oktober 2016

Een spreker vinden die naadloos aansluit op de boodschap van jouw evenement, kan best lastig zijn. De spreker moet het publiek kunnen enthousiasmeren, passen bij de stijl van het event en de juiste boodschap over kunnen brengen. De startup SpeakerHub helpt je hierbij.

SpeakerHub, een startup van Belgische bodem, is een handige tool voor event managers en -organisatoren om dé geschikte spreker te vinden. Uit een database van ruim 1.000 internationale sprekers kun je eenvoudig een selectie maken van de sprekers die bij jouw event passen.

Zoeken op thema, locatie en beschikbaarheid

Je kunt sprekers zoeken op basis van thema, locatie en beschikbaarheid. Staat er niemand tussen die je aanspreekt? Dan kun je ook een oproep plaatsen met daarin jouw wensen voor een bepaalde spreker. Er zijn ook al aardig wat Nederlandstalige sprekers opgenomen in de database en wordt dit aantal in rap tempo groter. Een must-try voor iedere eventorganisator.

speakerhub

Kijk voor meer informatie op speakerhub.com.

Foto van TEDxNewYork2016

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Devi is marketeer bij het NBC Congrescentrum, een vooraanstaande congres-, evenementen- en vergaderlocatie. Met zijn team draagt hij zorg voor de marketingkoers van het congrescentrum. Heeft passie voor alles wat met het digitale landschap te maken heeft: onderscheidende content, leadgeneratie, data… noem maar op. Je kunt Devi uren horen praten over alles rondom online marketing en digitale innovaties en het hand in hand gaan hiervan met de evenementenbranche.

Een reactie plaatsen