Bediening door robots

Goodies gespot online augustus: robots, 3D-printers en project mapping

20 augustus 2018

Afgelopen maand kwamen we blogs tegen over bediening door robots. De een maakt cocktails, de ander zet koffie. Ook spotten we wat andere mooie innovaties.

In onze maandelijkse rubriek ‘goodies gespot’ delen we gave innovaties die in de toekomst interessant kunnen zijn voor evenementen. Ze zijn dus niet altijd direct al te koop of te huur, maar we vinden het vermelden waard!

Bediend worden door robots

Vroeg of laat is het de normaalste zaak om bediend te worden door robots. Zo schreven we al eens over een robot als barman (van Makr Shakr) en de robot barista. Er zijn intussen nieuwe, maar vergelijkbare robots op de markt gekomen. Zo is er Yanu, de robotarm die cocktails shaket. Hij is niet zo snel als de robot van Makr Shakr, maar is wel veelzijdiger.

In San Fransico duikt Cafe X op. Een koffiezaak waar ook een robotarm je drankje bereidt.

Koffiezaak bediening door robotarm

Betaalbare en handzame 3D-printer

3D-printeren wordt steeds eenvoudiger en betaalbaarder. Dat blijkt ook uit de SparkMaker. Volgens FreshGadgets zijn er wel meer betaalbare 3D-printers, maar is deze nauwkeuriger. Een handzaam printertje die je bijvoorbeeld op een stand kan neerzetten. Ideaal om op maat weggevertjes te maken.

Betaalbare 3D-printer

Project mapping op grote letters

Via EvenementOrganiseren kwamen we op een blog met 3 innovaties waaronder deze grote letters wat je kunt combineren met project mapping. Dat is gaaf!

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen