Festival Jij&IK

Vlog: Goodies spotten bij Festival JIJ&IK

15 juni 2018

Bij Festival JIJ&IK kon iedereen meedoen, ook mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Een mooi initiatief en met bijzondere goodies!

Festival JIJ&IK is een feest ter ere van het 50-jarige bestaan van Stichting Ons Tweede Thuis. Een zorginstelling voor mensen met een beperking. En natuurlijk moest het festival ook toegankelijk en plezier voor hun zijn. Ik was er aan het werk om vlogs voor ze te maken en sloeg twee vliegen in een klap door gelijk goodies voor jullie te spotten! Natuurlijk keek ik ook hoe zij rekening houden met deze doelgroep. Want het zou mooi zijn als meer evenementen toegankelijk zijn voor iedereen.

Complimentenmeisjes gespot

We hebben onder andere de Complimentenmeisjes gespot. Ik vond het heel leuk en bijzonder om zelf eens te ervaren hoe het is om zo’n kaartje te krijgen. Niet zomaar een algemeen tekstje, maar echt iets wat past bij je persoonlijkheid. Zowel de andere bezoekers als ik begrijpen er niets van: wat ze opschrijven is gewoon spot on!

Architects of Air

Verder was er nog de prachtige Architects of Air. Een soort luchtkasteel waar je in kon wandelen. Vol gangen met mooie kleuren en een relaxt muziekje op de achtergrond. Dat is ook waar ik op de foto zo lekker lig bij te komen. Hierover schrijf ik binnenkort!

Architects of Air

Ken jij nog een festival waar ze rekening houden met een bijzondere doelgroep? Een doelgroep die meer aandacht verdient? Laat het me weten!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.