Festivak goodies spotten

Vlog: Goodies spotten op Festivak

Op 15 en 16 november vond Festivak plaats. Daar moest ik natuurlijk heen om goodies te spotten. Benieuwd wat ik allemaal tegenkwam? Ik vlogde erover!

In de video zie je ook een kort interview met Egon van de Kamp, van standbouwbedrijf Vleugel. Hij vertelde wat volgens hem de beste stand was van de beurs en waarom.

Niet alles wat ik tegenkwam is in de vlog verschenen. Ik heb weer veel inspiratie opgedaan, dus de komende weken kun je blogs over bijzondere goodies verwachten!

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

4 Reacties

 1. Hoi Samira,

  Jammer dat ik je niet gezien heb op onze stand tijdens festivak, we hadden thans een paar primeurs voor je!

  Gr. Rob
  PRG

 2. Hi Rob,

  Zeker jammer. Ik heb toch echt twee dagen m’n best gedaan alle stands die m’n aandacht trokken aandacht te geven. Je maakt me nu natuurlijk wel nieuwsgierig wat ik gemist heb. Is er nog een herkansing binnenkort? 🙂

 3. Hi Samira,

  Is niet erg hoor, we stonden met 12 toeleveranciers op 1 stand. En die was dan ook nog druk bezocht, wat positief is natuurlijk, maar soms ook onoverzichtelijk.

  Ons volgende event waar PRG met innovaties aanwezig is, is Best of Events in Dortmund, 10-11 januari 2018. Ruim 2.500m2 vol entertainment technologie.

  Ik nodig je uit om een kijkje te komen nemen, dat is absoluut te moeite waard. 😉

 4. Oke, leuk! Ik zat al te denken erheen te gaan. Ik laat het je nog weten als ik daadwerkelijk ga!

Vragen of opmerkingen?