Hilarische fotomomenten met fotokaders en props

23 juni 2016

Say cheese :-)! Een hilarisch fotomoment op je evenement is met deze goodie gegarandeerd. Dit bedrijf maakt fotoprops gebaseerd op je favoriete social media-kanaal. De frames kunnen customized geprint worden. Je kunt hem dus qua ontwerp helemaal aanpassen aan je evenement óf branden in het merk van je opdrachtgever.

fotokader-socialmedia

Of ga voor een Big Face, een enorme blow-up van iemand’s gezicht. Fantastisch!

fotokader-big-face

Aan alles is gedacht; de fotokaders zijn er in drie formaten: small, medium en large. Je kunt ook kiezen uit drie levertermijnen fast, faster en fastest. Het materiaal is mat (dus geen last van de flits) en weerbestendig. Je kunt ze dus prima inzetten op zowel een indoor als outdoor evenement. Ideaal voor een tuinfeest of promotie-actie in een winkelstraat. Je hebt zeker bekijks!

Bovendien vergroot je met deze goodie de impact van je evenement; de foto’s zullen een groot succes zijn op social media! Kijk voor meer informatie op crowdsigns.com

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Maaike brengt optimale gastvrijheid naar zakelijke evenementen. Als hospitality hostess of eventassistent wordt ze blij van tevreden gasten én ontzorgde eventmanagers. Met een glimlach en oog voor detail zorgt zij ervoor dat iedere gast het gevoel van oprechte gastvrijheid ervaart en tevreden het evenement verlaat.

Een reactie plaatsen