jaren 20 bar

Ga even terug in de tijd, midden op de beursvloer

27 februari 2018

Een beurs kan nogal overweldigend en druk zijn. Hoe fijn is het als je je dan even kan terugtrekken in een totaal andere wereld. Zoals een jaren 20 bar?

Wat ik leuk vind, is dat Jan Verhuur, het bedrijf achter dit theater, weer net even een stapje verder gaat. Ik ken ze al jaren en ze verhuren de mooiste meubels en rekwisieten voor evenementen. Geen namaak materiaal, maar echte oude spullen. Ze creëeren dus wel vaker mooie zithoekjes. En dat ze ook puien neerzetten, had ik ook eens gezien op een andere beurs. Toen was het puur als decor. Maar nu hebben ze dus een compleet theater neergezet, midden op de beursvloer van EventSummit!

Eventjes verdwijnen in een andere wereld

Vanuit een gangpad op de beurs, loop je zo het theater in. Eenmaal binnen, waan je je even in een andere wereld. Hoewel je hier door de ramen de beurs nog ziet, zit je als je op de bankjes zit echt even in een theater. Ze gaven er ook optredens, en dan hoor je de rumoer van de beurs helemaal niet meer.

Jaren 20 bar binnen

Ze maakte de setting compleet met een gastheer voor de deur, een dame gekleed als journalist die een polaroid foto van je maakte. De optredens werden gegeven door de Retronettes.

Kijk voor meer informatie op janverhuur.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen