Mobiele billboards

Je boodschap opvallend delen? Zet mobiele advertenties in

Nee, met mobiele advertenties niet advertenties op mobieltjes, maar bewegende advertenties op straat bijvoorbeeld. Met behulp van bedrukte busjes of wandelende billboards.

Bedrukte promotiebus

Laatst schreef ik al over aparte vervoersmiddelen die je kunt inzetten. Online kwam ik ook een partij tegen waar je de gele Amerikaanse schoolbus kunt laten bedrukken. Dan is het helemaal in de huisstijl van je evenement of bedrijf!


Je kunt ook andere type vervoersmiddelen laten bedrukken.

Wandelende abri’s

Heb je iets minder budget of wil je op een beursvloer reclame maken? Dan zijn deze wandelende abri’s een uitkomst. Een handige manier om een actie op de stand te ondersteunen en mensen naar je stand te verwijzen. Of gewoon om direct contactgegevens in te zamelen!

Op een boot

Wat je op de weg kan, kan ook op het water. Dus als je in de buurt van water bent, dan is kun je voor een varende billboard kiezen.

Er zijn nog veel meer variaties mogelijk. Bovengenoemde partijen hebben op hun website allerlei varianten staan. Dus zit er niet iets tussen wat je direct aanspreekt, kijk dan zeker even verder!

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Vragen of opmerkingen?