Netwerken stimuleren: tips van Marja Godvliet

Interview: 3 tips om het netwerken te stimuleren

28 juli 2017

Bezoekers komen meestal niet alleen naar een evenement om kennis te halen. Netwerken is een waardevol onderdeel van het programma. Hoe help je mensen kennis met elkaar te maken? Marja Godvliet heeft hier veel ervaring mee en geeft 3 tips.

Sommige mensen zijn heel goed in netwerken, anderen wat minder. Toch is het vaak een belangrijk onderdeel van de dag voor een bezoeker. Zelf kom ik veel energieker en enthousiaster thuis van een evenement waar ik een paar interessante ontmoetingen heb gehad.

Praktische tips

Netwerken gaat niet altijd vanzelf. Hoe help je bezoekers een handje op weg bij het netwerken? Ik vroeg Marja 3 tips te geven. Ze zijn heel eenvoudig toe te passen. Dus ik zeg: voortaan altijd onderdeel maken van je evenement!

Wil je hulp van Marja op je evenement bij het verbinden van mensen? Kijk voor meer informatie op we-club.eu.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen